/i/Tespit

  1. 1.
    +142 -59
    evet beyler 2017 yılının en çok takip edilen ferre yıldızlarını sizler için bir araya getirdim peki bu ferre yıldızlarının arasında hem aktivist hem müzisyen hem spor programı sunduğunu biliyor muydunuz ?
    hadi panpalarım araştırmalarımı sizler için liste halinde paylaşıyorum

    1-ALEXiS TEXAS
    şaşırdık mı panpalarım tabiki hayır dürüst olalım bu kadın ferre'nin hakkını veriyor öyle değil mi ?
    Alexis tam 566 yetişkin filminde rol almış durumda. Ayrıca 2016'nın en güzel popoya sahip ferre yıldızı da ilan edildi.

    2-JAYDEN JAMES
    320'den fazla ferre filminde oynamış olan yıldız şu an 30'lu yaşlarında. Kariyerine dansçı olarak başlayan Jayden, 2006 yılından bu yana ferre sektörüne hizmet ediyor.(11 sene vay amk)

    3-SASHA GREY
    28 yaşındaki Sasha, sadece ferre yıldızı değil, bir yazar, müzisyen ve model. 2008'de emekliliğini ilan eden ciksi kadının 315 filmi bulunmakta.

    4-BREANNE BENSON
    Yüz hatları ve fiziği nedeniyle uzun bir süre en ciksi starlardan olarak anılan Benson, Ermeni kökenli ve geleneksel bir güzelliğe sahip.

    5-KAYDEN KROSS
    30 yaşındaki güzel kadın 144 filmde role sahip. Sadece filmlerde yer almakla da kalmayarak hem yazarlık hem de ferre endüstrisi aktivistliği de yapmıştır.

    6-LiSA ANN
    44 yaşındaki emekli ferre yıldızı şu an bir spor radyosunda çalışıyor olsa da 547 tane yetişkin filmde yer almış. Sektöre 16 yaşlarındayken giren güzel yıldız tüm zamanların en ciksilerinden olarak biliniyor.

    7-SUNNY LEONE
    Bollywood'lu star Sunny Leone 35 yaşında ama hala bebeksi bir güzelliğe sahip. Ülkesinde arama motorlarında en çok aranılan kadın durumunda ve 56 yetişkin filminde yer almış.

    8-TORi BLACK
    Bu sektöre 18 yaşında adım atan Amerikalı yıldız 27 yaşında ve 402 adet yetişkin filmi bulunmakta

    9-LEXi BELLE
    18 yaşlarında sektöre giriş yapan sarışın güzel, kısa sürede ismini ferre sektörünün kraliçelerinin bulunduğu listeye yazdırmıştır

    10-JYNX MAZE
    beyler en sevdiğim ferre starıdır favorim bu

    evet beyler 2017 yılının en popüler ferre starlarını listeledim yazdım, araştırdım,uğraştım bir şukuyu ekgib görmeyin panpalarım..
    ···
   tümünü göster