/i/Tespit

  1. 1.
    +14 -17
    ALTERNATiF YABANCI DIZI ÖNERiLERI :

    (Ç)ALINTI

     Bir süre sonra sürekli film izlemek insanı sıkar ve farklı alternatiflere yöneliriz. Dizi izlemeye başlarız.Bu başlık altında herkes izlediği yabancı dizileri konularıyla birlikte yazarsa saırım herkes birbirine yardımcı olmuş olacaktır. Bende izlediğim bir kaç diziyi kısaca koularıyla yazacağım.

    Supernatural:
    2 kardeş olan sam ve dean'in doğa üstü olaylarla ilgili başından geçen olaylar anlatılmaktadır bence oldukça sağlam bir dizi.

    Fringe:
    1 ajan bir bilim adamı ve onun oğlunun ileri düzeyde bilim konularını araştırması anlatılmakta. 2.sezonda daha çok paralel evren yer almaktadır. bence güzel bir dizi.

    Dexter:
    Maima police depertmand' da kan analisti olarak çalışan dexter'ın yetkililer tarafından sağlanamamış adaleti kendine has yöntemlerle halletmesini anlatıyor bence izledikten sonra en iyi seri katil diyebileceğiniz bir dizi. Dizi tamamen bitti.

    The Walking Dead:
    bence en baba dizilerden birisi. dünyada bir salgın başlamış herkes zombi olmuştur hayatta kalan bir grup insanın mücadelesi anlatılıyor.

    Vampire Daires:
    2 erkek kardeş (vampirler) in küçük bir kasabada geçen hikayeleri anlatılmakta daha çok aşk üstüne kurulu fakat aksiyon sahneleride fena değil. Dizi devam ediyor.

    Originals :
    the vampire daires'in spin-off u olan bir dizi. Dizinin içindeki köken vampirleri ayrı bir hikaye olarak devam ettiren bir dizi. Klaus'un aksanı ve ingilizce konuşması için bile izlenir *

    True Blood:
    Bir diğer vampir dizisi. genç bir kızın etrafında dönen vampir olayları ve küçük bir kasabada anlatılmaktadır. tüm dünya vampirlerin varlığını bilmektedir.

    Chuck:
    Zachary Levi'nin canlandırdığı bir "bilgisayar kurdu" olan Chuck bilgisayarına gelen bir mesajı açmasıyla birlikte birdenbire bütün devlet sırları beynine yüklenir. Chuck bir süre sonra kıdemli ajan John Casey ve yeni ortağı Sarah tarafından, bilgisayarcıdaki işiyle ve Ulusal Güvenlik görevleri arasında gidip gelen ikili bir yaşantı sürmeye zorlanır. Ortada Chuck, bir yandan John çekiştirecek, diğer yandan Sarah. Uluslararası teröristler, karşılarına çıkacak suikastçılar ise işin kaymak tabakasını oluşturacak.

    Survaviors:
    Yine bir salgın hastalık dünyayı kaplamıştır ve hastalığa bağışıklığı olan bir kaç insan hayatta kalabilmiştir.

    Human Target:
    Başı belada olan insanların bir güvenlik firmasındaki 3 kişi tarafından korunmasını anlatan bir dizi. 2 sezon sürdü ve bitti bence güzeldi. aksiyonu bol bir dizi.

    The Event:
    Bşaka bir dünyadan gelmiş ve insan genetiği taşıyan bir gruubun dünyamıza gelerek kendi dünyalarıyla ilgili olayların ters gittiğini anlatması ve bunu konu alan bir dizi.

    Braking Bad:
    Kanser hastası olan bir Kimya öğretmeninin ölmeden ailesine bırakabileceği bir mirası olmadığından dolayı ölmeden önce uyuşturucu üretim işine girmesini konu alan bir dizi.şu an 4.sezonda imdb tarafından en iyi yabancı dizi puanını almıştır.

     Flashforward:
    Dünyadaki tüm insanların 137 saniye bilinçlerini kaybetmesi ve 6 ay ileriyi görmelerini konu alan bi dizi.

    Nikita:
    Hükümet tarafından gizlice oluşturulan bir birimde katil olarak yetiştirilen bir ajanın kaçması ve bölüme savaş açması konu alınmış bir dizi. Tamemen bitti.

    Shameless:
    Bence güzel bir dizi. Bence Amerikanın gerçek aile yapılandırlımasını anlatan bir dizi gayette eğlenceli yerleri yok değil *

    Game of Thrones:
    güzel bir eski çağ dizisi. savaş sahnesi pek yok ama genel mantıkla bakıldığında etkilenebilecek dizilerden ve şu ana kadar çıkan kitaplardan 6 sezon garanti gözüküyor.

    Spartacus:
    gods of arena ve blood and sand adında iki farklı sezondan oluşmuş bir dizi. sex ve vahşet ileri düzeyde mevcut.

    Prison break :
    Abisi idam mahkumu olarak hapise girmiş çok zeki bir mühendisin onu kurtarmak için yaptığı girişimler anlatılıyor. son sezon tamamen istek aldığı için çekildi ve tahmin ettiğiniz gibi kötüydü.

    O.Z :
    bir hapishane dizisi vahşet ileri düzeyde çok tavsiye etmem midesi kaldırmayanlar için ama sağlam dizidir.

    House M.D :
    bir doktorun başından geçen ilginç hasta deneyimleri ( hastalık yani yanlış anlamayın) :D konu alınmaktadır.Bu dizinin dünyada ciddi fanları var.

    Lost:
    efsane dizilerden birisi 6 sezon sürdü. sonu kötü bitti. ama 5.sezona kadar gayet başarılıydı. odamda asılı olan karikatür geldi aklıma * sigara içerseniz sonunuz lostun sonu gibi olur *

    editlenmistir...
    ···
   tümünü göster