/i/Tespit

  1. 1.
    +10
    Merlin:
    ingilterenin ortaçağ dönemini anlatan, ingilizlerin klagibleşmiş kral arthur ve şovalyeleri, büyük büyücü Merlin ve exchalebur efsanesini anlatan eğlenceli ve mistik bir dizi şu an 4. sezon bitti. diziyi bitirdiler.

    How I met your mother:
    Dizi 2030 yılında bir adamın çocuklarına karısıyla nasıl tanıştığını anlatmasıyla başlar ve 2005 yılına döner. Komedi türünde güzel bir dizi izlenebilirliği yüksek.

    The big bang theory:
    iki üstün zekalı fizikçi, Garson olan ve oyunculuğa hevesli sarışın karşı komşuları,bir uzay mühendisi ve bir astro fizikçi etrafında geçen komik olaylar ele alınmış bir dizi güzel , eğlenceli *

    Person of interest:
    tüm dünyanın ölü bildiği eski bir CIA ajanını bulup onunla çalışmaya başlayan bir milyarderin, geliştirmiş olduğu bir makina sayesinde peşine düştükleri suçluları ele alan bir dizi.

    It's Always Sunny In Philadephia :
    Kendilerine çete diyen 4+1 kişiden oluşan, Amerika'nın gelmiş geçmiş en salak ve aptal insanlarının inanılmaz komik hikayesi.

    Mad Men :
    1960lı yılların amerikan reklam sektörünü anlatıyor. bol ödüllü bir dizidir.Ben şahsen 3-4 bölüm izledim cok sıkıcydı.

    The Mentalist :
    Kriminal inceleme türünde ancak benzerlerinde ( NCIS, CSI vb . gibi ) kullanılan yöntemler dışında farklı yöntemler kullanılarak ( detaylar, beden dili, sorgulama teknikleri, hipnoz... ) konular işleniyor.

    Dizinin senaryo kalitesi oldukça yüksek olsada genel olarak bu tarz dizilere alışık olan kişilerin gözünden kaçmayacak hatalara da sahip ancak konunun ana kurguya uygun olarak incelenebilmesi için ne yazık ki bu tarz detayları göz ardı etmek gerekiyor.

    Revenge:
    Çocukluğunda babasına hazırlanan bir komploya kurban giden Emiliy'nin yıllar sonra babası ile ilgili gerçeği öğrenip babasına komplo kuranlardan intikam almasını işliyor.

    Dizi alışılmışın dışında farklı bir şekilde başlıyor ancak olayların işleniş yönüne olan merakınız sizi izlemeye yöneliyor. Genel olarak başarılı olmasına rağmen tahmin edilebilir sahne sonları mevcut hatta yer yer acaba
    ···
   tümünü göster