/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
  1. 1.
    +365 -298
    ilk önce şunu belirteyim peygamber doğrudan Allahın elçisi olduğu için tabiki atatürkten üstündür fakat biz benzer yanlarını ele alacaz yobazlar gelipte lafı başka yönlere çekmesin.

    1- her ikiside dinsizlikle suçlanmıştır ve yobazlarla mücadele etmiştir.

    2- her ikisine de süikast düzenlemek istemişlerdir fakat ilahi takdir ile başarısız olmuşlardır.

    3- her ikiside ileri görüşlü ve komutandır zor koşullarda savaşları başarıyla yönetmiştir.

    4- her ikiside şirk dinine karşı savaş açmış şeytani düzeni yıkmış ezilenlere hakkını vermiş ve adaletli bir düzen inşa etmişlerdir.

    5- her ikiside ömürlerinin sonuna kadar durdurak bilmeden toplum için çalışmışlardır devrimcidirler çalışkandırlar.

    6- her ikisinin de mezarı günümüzde hala akın akın ziyaretçiyle dolup taşmaktadır.

    benim aklıma gelen bunlar sizin de eklemek istedikleriniz varsa buraya aktaralım arkadaşlar.

    Güncelleme : Arkadaşlar geç oldu ama ilginize teşekkürler başlığa bu kadar ilgi beklemiyordum kaç gündür yoktum yeni girdim saolun. peygamber ve atatürkü seven bir kardeşinizim başlığı da onlara sevgimden açtım.

    Burada atatürk ve türk düşmanı cahillerin gelip konuyu başka yönlere çekeceğini biliyordum. o yüzden de lafı başka yerlere çekmeyin diyerek başladım. bunlar bilgisiz ve kör insanlar kafalarına hastalıkla düşünceler şırınga ediliyor o fesli deli tarihçi gibileri tarafından. böyle salyalarını akıta akıta laflar söylemeleri doğal Allah böyle insanlardan korusun hepimizi.

    kıyaslama yapmak için kıyaslama yaptığın insanların aynı dalda olması şart. bir berberi başka bir berberle kıyaslarsın mesela. biri daha iyi saç keser. o yüzden peygamberimiz hz muhafazidi de diğer peygamberlerle kıyaslayabilirsin ki en üstün peygamber bizim peygamberimizdir. ama hepimiz insanız benzerliklerimiz var tek benzersiz Allahtır o yüzden benzerliklerimiz olmasa zaten kimse kimseyi tınlamaz ortak yönlerimiz olmalı ve olacakta.

    son sözüm cahil cahil konuşmayın biraz okuyun adam olun.
    ···
   tümünü göster