/i/Tespit

  1. 1.
    +802 -40
    Olay Yeri: Kayseri
    Siz hiç karanlıkta iyi göremediğiniz için yakıt deposunun, tam dolup dolmadığını çakmak yakarak kontrol etme cesaretini kendinizde buldunuz mu?
    Kayseri şehirlerarası otobüs terminalinde 38 AS 991 plakalı yolcu otobüsüne mazot alan muavin Z. T. Deponun tam dolup dolmadığından emin olmak için çakmak çakarak kontrol etmek ister. Sonuç; Buharlasan mazotun parlaması ve muavinin yanık tedavisi için hastaneye kaldırılması.

    Olay Yeri: Karabük
    Siz demir çelik haddehanesinde çalışan bir isçinin, sigarasını yakmak için 600 tonluk preslerin arasından emekleyerek geçtiğini ve 2.450 santigrad derecedeki fırına ulaşmaya çalışırken son sigarasını yaktığını duydunuz mu?

    Olay Yeri: Giresun
    Siz hiç birisinin, diş ağrısından kurtulmak için çenesine kursun sıktığını ve beynini dağıttığını duydunuz mu?.

    Yer: istanbul, Sultanbeyli
    Yuttuğu sineği öldürmek için ağzına ilaç sıkıp, zehirlenerek kendiside ölen zamane uyanığını ...

    Olay Yeri: Erzurum
    Birçok ülkede insanlar berbere gidip traş olurlar, ama hiçbir berber, masaj amacıyla müşterisinin kafasını sağa sola çevirirken boynunu kırmaz.

    Olay Yeri: Bozcaada
    Bankamatikten para çekerken başka bir ülkede elektrik çarpmasından ölmezsiniz. Türkiye'de ölürsünüz.

    Olay Yeri: Kocaeli, Gebze
    Nüfus sayım günü sokağa çıkma yasağı nedeniyle bomboş otoyolda (Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yoktur ve olamaz)sayım görevlisi 'bariyerlere' çarpıp ölmez.

    Olay Yeri: Adapazarı
    Siz hiç arabası ile yolda giderken radyoda duyduğu oyun havasıyla coşup, göbek atmak için aracını kenara çeken ve otoyolda göbek atarken arkadan gelen aracın altında kalıp ölen duydunuz mu? Söz konusu olay TEM otoyolu Sapanca mevkiinde meydana gelmiştir

    Olay Yeri: Konya
    Aynı işyerinde, biri gündüz biri gece vardiyasında çalışan ve ikisi de işine motogiblet ile giden baba oğulun, yolda karsılaşmaları normaldir, fakat birbirlerine selam vermek için ellerini sallarken, kaza yapıp ölmesi sadece
    bizde vaka-i adliyedendir.

    Devam Edimmmi...

    Olay Yeri: istanbul, Ayazağa
    Gelişmiş ülkelerde, çalışan isçiler, üstlerindeki imalat artıklarını temizlemek için, birbirlerine kompresörle hava tutmazlar. Tutsalar bile, biri şaka yapmak için kompresörü diğerinin poposuna dürtmez. Dürtse bile, diğeri "Ulan şaka öyle yapılmaz böyle yapılır" diye elindeki kompresörü şakacı arkadaşının poposuna dayamaz ve bağırsaklarını basınçtan patlatarak öldürmez.

    Olay Yeri: Kocaeli, Dilovası
    Dünyanın hiçbir yerinde gemi mühendisi kazanı kontrol etmek için kazana girdiğinde biri gelip kazanın kapağını kapatmaz ve sonra da gemi yola çıkmaz.

    Olay Yeri: Trabzon
    Siz hiç başka bir ülkede, bir insanın, tuttuğu futbol takımının maçı, ya da siyasî partinin seçimi kazanıp kazanmayacağı hakkında bir "uzvu" üzerine iddiaya girdiğini, "eğer kazanamazsak, ben de bunu keserim" dediğini, iddiayı kaybedince Besmele ile abdest alıp, iki rekat namaz kıldıktan sonra "onu" kestiği ve kan
    kaybından öldüğünü duydunuz mu?

    Olay Yeri: Rize
    Hangi ülkede; elektrik direğine yaslanıp, ayakkabısına giren taşı çıkarmak için ayakkabısını silkeleyen birisi, yoldan geçen bir başkası tarafından (cereyana kapıldığı zannedilerek, kurtarmak amacıyla temas etmeden) kürekle vurularak kurtarılmaya çalışılır?

    Devam Ediyorum:

    Olay yeri:Adana
    Döner ustasi Yunus Sen dürümün içindeki eti az bulan müsterisince
    öldürüldüldü...

    Olay yeri:Adana
    Oglunun sünnet dügününde hep ayni sarkiyi çaldiran grupla tartisan
    adam bir kisiyi öldürdü …

    Olay yeri:Gaziantep
    Bir adam yavru kazini yiyen kediyi pompali tüfekle vurdu , kedinin
    sahibi de döner biçagiyla adami öldürdü…

    Olay yeri:Urfa
    iki çete 13 yasindaki usta kapkaççi M.Y’yi transfer etmek için otomobil önerdi , kavga çikti , 11 kisi tutuklandi …

    Olay yeri:Adana
    ishal olan bir hırsız, ev halkı uyurken tuvalete girince çıkardığı seslerden
    dolayı yakalanmasıdır.

    Olay Yeri:Tekirdağ
    Açlık grevinde ki 5 mahkum kilo aldı.

    Olay Yeri:Antalya, kemer
    Antalya kemer de 5 yıldızlı otelin havuzuna klor yerine asit döktüler.18 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

    Olay Yeri:Elazığ
    Elazığ'ın Rüstempaşa Camisi imamı 55 yaşındaki Yusuf Emen, cemaate akşam namazını kıldırdığı sırada 26 yaşındaki Tahir Yıldırım tarafından bıçaklandı.

    Olay Yeri:Gaziantep
    Gaziantep'te bir düğünde halay başı çekme yüzünden çıkan kavgada iki kişi bıçakla yaralandı.

    Olay Yeri:Nevşehir
    NEVŞEHiR' in Avanos ilçesi'ne bağlı Özkonak Beldesi'nde kahvede okey oynayanların üzerine inek düştü. Kahvede oturanlar bir anda neye uğradıklarını şaşırırken, okey oynayanları seyreden 62 yaşındaki Ethem Şahin'in sağ ayağı kırıldı, başından yaralandı.

    Olay Yeri:Antalya
    Kümesten gelen sesler üzerine dışarı çıkan Hasan Arık, komşusunu kümesteki tavuğa tecavüz ederken gördü.Bir an için şok geçiren Arık doğruca eve dönüp ekmek bıçağını kaptı ve komşusu Alkan'ı kolundan yaraladı. Yaralı hastahaneye kaldırılırken gözlem altına alınan Arık zütürüldüğü karakolda ağlayarak olayı şöyle anlattı; ibrahim civcivlerin gözü önünde tavuğa tecavüz ediyordu, onlarada mı acımadı dedi.

    Olay Yeri:Konya
    Konya'nın Beyşehir ilçesi’nde 39 yaşındaki avcı Erdem Kayak, yemek yedikleri sırada, av köpeğinin üzerinden geçerken tetiğine bastığı yerdeki tüfeğin ateş alması sonucu kalçasından
    yaralandı.

    Olay Yeri:Kilis
    “Ben pokemonum” dedi 5 kattan atladı.Bir kırıkla kurtulan seda “bir daha deneyecegim” dedi.

    Olay Yeri:Diyarbakır
    Eşinin evi terk etmesine sinirlenen damat, kaynanasınısilahla öldürüp, kayınpederi yaraladıktan sonra eve el bombası attı...

    Ve son Olarak “Bir ölü,iki kişi hayatını kaybetti" haberinini yapan yurdum Medyası.

    Kayseri

    Trafik kazası sesiyle olay yerine koşan 72 yaşındaki Necati Öztürk, sürücünün duran kalbini suni teneffüsle çalıştırdı Gözlerini açtığında karşısında ak sakallı bir dede gören sürücü, kelime-i şahadet getirip getirip "Hacı Dede ben öldüm mü?" dedi

    Samsun

    Samsun'un Atakum ilçesinde oturan Güner K. mezarlıkta boşanmak isteyen karısına tecavüz etti
    ···
   tümünü göster