/i/Tespit

  1. 1.
    +40 -2
    Istek uzerine devami geliyo rez alin ...

    Samsun

    Samsun’da ilişkiye girmek için anlaşıp evlerine gittikleri 2 ayrı hayat kadınının parasını gasp ettikleri ve cinsel saldırıda bulundukları iddiasıyla tutuklanan 2 kardeşin yargılanmalarına başlandı

    Samsun

    Fala inanma falsız da kalma...

    Samsun'da isim yapmış bir medyumun söylemlerine inanıp dişinden tırnağından, artırarak biriktirdiği yaklaşık beş bin lira parayı, şans oyunlarına yatırınca, elindeki paradan oldu. Bu da yetmezmiş gibi sinirlenip elini cama vurunca hem elinden hem parasından oldu

    Samsun

    Samsun'da bir kişiyi vurduğunu iddia ederek 2 adet tabancayla polise teslim olan şahıs, silahlı saldırı olayına karışmadığının belirlenmesinin ardından "ruhsatsız silah" suçundan gözaltına alındı.

    Samsun

    Bir şeyin yok ya?!... Al o zaman şimdi var...

    Samsun’da bigibletten düşene yardım etmek istediği sırada aralarında tartışma çıkınca yardım ettiği genci bıçakladı.

    Samsun

    SAMSUN’da sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan tanıştığı 30 yaşındaki T.K.’yı evine çağırıp 2 erkek arkadaşıyla birlikte uygunsuz fotoğraflarını çektiği ve 7 bin lira istediği öne sürülen 20 yaşındaki E.M adlı kadın gözaltına alındı.

    T.K erkek mi? Erkekse neden erkeklerle fotoğrafı çekiliyor, kadında 30 yaşındaki kadın neden 20 yaşındaki kadına kanıyor? Acayip olaylar silsilesi. Fotoğraftaki kim bilmiyoruz, erkeklerden biri bile olabilir, durum o kadar karışık.
    ···
    1. 1.
      0
      Ulan doğduğum yere bak amk
      ···
    2. 2.
      0
      Memleket koktu
      ···
   tümünü göster