/i/Tespit

  1. 1.
    +21
    Samsun

    Genelevleri kapatalım da vatandaş bizi mi s... sin?

    Hayat kadınlarının sorunlarıyla ilgilenen insanca Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Okşan Öztok, genelevin kapatılması nedeniyle Samsun'da taciz ve tecavüz olaylarının arttığını söyledi.  Samsun Belediyesi Başkanlığı döneminde kapatılan genelevin, yeniden açılması için girişimler yapıldığını kaydeden Kemal Vehbi Gül, "Bunu yapmak isteyenlere o zamanda söyledim. Genelevi açmak Valiliğin görevi. Hangi Vali böyle bir yeri açmayı kendine yakıştırırsa açsın. Genelev açmak sosyal devlet anlayışıyla zıttır. Bunu açan devlete k... denir. Genelev kapandı diye taciz, fuhuş, tecavüz arttı diyemezsiniz. Bunlar zaten genelev olsa da olmasa da var. Hemde çokça var. Burada maksat başka. Samsunda genelevi tekrar açmak istiyorlar.

    Manisa

    Manisa’da Karadeniz fıkralarını aratmayan bir olay yaşandı. Saruhanlı ilçesine bağlı bin 200 nüfuslu Tirkeş Mahallesi’nde eskiyen caminin yıkılması sırasında tabut ve musalla taşının da kırılması üzerine mahallede ikinci bir emre kadar ölüm yasağı ilan eden Muhtar Bilal Arslan ölüm yasağını kaldırdıktan iki gün sonra kayınbabasının vefat ettiğini anlattı. Bu sırada yeni cami yapımı için yardım beklediklerini Almanya’daki amcasına ileten Muhtar Arslan amcasından cami için yardım beklerken tabut içinde amcasının gelmesi üzerine şok olduğunu ifade etti. “Biz amcamdan yardım beklerken tabut içinde kendisi geldi. Amcam gitti tabut bize kaldı” diyen Muhtar Arslan amcasından kalan Alman tabutuna ilk girecek kişiye de çeyrek altın vereceğini söyledi.

    Trabzon

    Trabzon'da sahneleyecek "Bir Tenor Aranıyor" adlı operanın afişini gören 12 kişi iş başvurusunda bulunalı 3 yıl oldu.

    Samsun

    Samsun’un Canik ilçesi Doğupark mevkiinde sahilde gezen vatandaşlar denizde çıplak bir kadın cesedi olduğunu polise ihbar etti. Yapılan operasyonla yoğun kullanımdan dolayı pert olmuş şişme kadın başarıyla kurtarıldı.

    Samsun

    ilkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde yaşanan vurulma olayları panik yarattı. Mahalle sakinleri panik içerisinde. Adalet Mahallesi'inde yaklaşık 10 gün içerisinde 6 kişinin nereden geldiği belli olmayan sessiz bir tabanca ile vurulduğu iddia edildi.

    ...
    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 7 yıl önce Uyuşturucuyla Mücadele Derneği'ni kuran Talat Yöntem'in işletmecisi olduğu tatil köyüne uyuşturucu baskını düzenlendi.

    Sabah Gazetesi'nin haberine göre, aldıkları bir ihbarı değerlendiren narkotik ekipleri, Yöntem'in işletmecisi olduğu Girne Çatalköy'deki Serinli Tatil Köyü'ne geldi. Otel resepsiyonunda 2 gram Bonzai türü uyuşturucu ele geçirildi. Yöntem'in kullandığı resepsiyon odasında da yine yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik Bonzai türü uyuşturucu madde bulundu.
    ..

    Ukrayna'da havaalanındaki Türk yolcunun bagajından bazuka çıktı
    Ukrayna’dan istanbul’a uçmaya hazırlanan bir Türk yolcunun bagajından bazuka ve askeri radyo istasyon cihazı çıktı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster