/i/Tespit

  1. 76.
    +4 -1
    Konya
    Av köpeği avcıyı vurdu

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde babası ve arkadaşıyla ava giden bir kişi, yemek yediği sırada av köpeğinin üzerinden geçerken tetiğine dokunduğu yerdeki tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı.

    Seldıbını almadı diye arkadaşını öldürdü

    Adana'da bir kişi, sokakta karşılaştığı arkadaşı seldıbını almayınca bıçakla öldürdü

    Şırnak
    3 milyar başlık parasına ‘kız’ diye erkek verdiler

    Türkçe bilmeyen Hüsnü Ediş’e, 3 milyar lira başlık parası karşılığında ‘kız’ diye verilen gelin, gerdek gecesi ‘erkek’ çıktı.

    istanbul
    Ağabeyinden para sızdırmak için kendini kaçırtıp 30 bin dolar fidye istedi...

    izmir
    Damada hava filtresi ve bas taktılar

    izmir'de bir düğünde damadın arkadaşları, damadın otomobil tutkusu ve altın fiyatlarının yükselmesi nedeniyle hava filtresi, egzoz takarken düğüne katılanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

    Sakarya
    Adamsan vurursun dedi vurdular

    Kanlı ve korkunç olay bir çay ocağında yaşandı. Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'a 14 gün önce "Bunun başka bir anlamı yok. Adamsan beni vurursun" diye yazan esnafı kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi araçtan ateş açtı. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam olay yerinde can verdi.

    Adana
    Bombaya tekme atan Adanalı... El yapımı bombayı tekme atarak yoldan uzaklaştırdıktan sonra çöp bidonuna atan genç konuştu... Herkesi şaşkına çeviren genç, "Bomba olduğunu biliyordum, hiç korkmadım" yine olsa aynı tepkiyi veririm. Yeter ki insanlar zarar görmesin" dedi. Olay akıllara Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı 'Korkusuz Korkak' filmindeki Bombacı Mülayim karakterini getirdi.

    Antalya
    Çakmakla tüp kontrolü canından etti

    Antalya'da mutfağın tüpünü değiştirdikten sonra çakmakla gaz kaçağını kontrol etmek isteyen yaşlı adam yanarak hayatını kaybetti.

    istanbul
    Orman yapmak için ağaç kesildi!

    Bu da oldu!.. Beykoz'a Kent Ormanı yapmak için ağaçlar kesildi!

    Diyarbakır
    Kaynanasının evine el bombası attı!

    Eşinin evi terk etmesine sinirlenen damat, kaynanasını silahla öldürüp, kayınpederi yaraladıktan sonra eve el bombası attı...
    ···
   tümünü göster