1. 276.
    -2
    He çok akıllısın ve laf gömdüğünü zannediyosun. Şurda bir paragraflık konuşmuşsun ama boş konuşmuşsun her zamanki gibi biatçı çomar. Tek birşey söyliycem sonra da cevap vermeye gerek bile görmiycem, çünkü genelde menfaatçi Akp seçmeni haricindeki Akp seçmenleriyle tartışma yapılamamasının en büyük örneklerinden birisin.

    Bir kelimeyi kullanmadan önce, sözlüğe bakmanı öneriyorum sadece, umarım bu önerimi dikkate alırsın. 2010'da "yollar ayrıldı" demişsin. "Yollar ayrıldı" ifadesinin anlamı bağların koparılmasıdır. Bunlar nasıl ayrılan yolsa artık yollar ayrıldıktan sonra bugünün başbakanı ve birçok bakanı o belirttiğin tarihten sonra feto'yu övmeye devam edip, bitsin bu vatan hasreti diye türkiye'ye çağırdılar, üstüne bir de hatıra parası bastırdılar. evet aralarında bir güven sorunu oluşmaya başladı ama bu "yollar ayrıldı" demeye yeterli değildir. Ayrıca Bank Asya'da hesabı bile olanlar yargılanırken, 2004 Mgk kararının bas bas bağırmasına rağmen "ne istediler de vermedik" diyenlerin yargılanamaması senin gibi söylenene biat edenler sayesindedir. Söylediklerim boşa gidicek anlamıycaksın biliyorum ama aklımda kalacağına entryde kalsın.

    Duyduğuma göre malum film de gişede çakılmış. Hadi güzel kardeşim git filmi seyret te izleyici sayısına bir katkın olsun. Fazla trollük peşinde koşma.
    ···
   tümünü göster