/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +5 -2
    Evet Arkadaşlar Bazı Sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

    1-)Allah Sadist'mi ve Egoist'mi ? Neden diye sorarsanız kendi yarattığı canlıları sırf kendine tapmadığı için veya inanmadığı için veyahut onun gönderdiği peygambere inanıp kendisine inanmadığı için neden cehenneme gönderir.

    2-)Allah zor zamanda peygamberlere yardımcı olmuştur denizin ikiye bolünmesi yunusun karnından canlı çıkması kuşların diğer düşman insanlara taş fırlatması. peki şuan müslüman toplumlar her zama kindem çok daha kötü durumlarda bulunuyorlar şimdi sınav diyeceksiniz peki diğer mucizeler yapan insanlar sınavın bir parçası değilmi allah insanlar arasinda eşit davranmiyormu.

    3-)Kur-an'ı kerim'de kendi kendisi ile çelişkiye düşüyor. Allah Ölümsüzdür ayeti vardır ve allah'ın herşeye gücü yeter eğer kendini öldürürse ölümsüz değildir eğer öldüremezse her şeye gücü yeten değildir.

    4-)Kur-an da geçen saçma sapan ayetler.bi ayette ayşe muhafazidi aldatmamıştır. ayşe muhafazidden başka kimseye bakmamıştır adlı ayet vardır 9 yaşındaki kızın aldatma olasılığı nedir nasıl aldatabilir yani.

    5-)Allah şeytanı kendi yarattığı birşeyi kendine neden rakip görüyor onu yok edebilir bütün insanlığı kendine taptirabilir peki neden insanları cezalandırıyor veyahut şeytanı yok etmiyor.
    ···
   tümünü göster