/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +14 -4
    Evet beyler. Dokununcu nesil kayıtlar açıldığında elim ayağım titremişti. Analtıncı hesabım silik yediği için temkinliydim ve iki hesap açtım. Biri iplenmeyen frenk diğeri ise at kardeşliği idi. iplenmeyen frenk hesabını hangi e-posta adresimle açtığımı bilmiyorum. Şifresini de unuttum. Mobil uygulamaya güncelleme gelince de hepten elimden kaydı gitti. Hüzünlüyüm biraz. Umarım bunu açığa çıkardıktan sonra bu hesaptan silik yemem. iyisiyle kötüsüyle çok değerli panpalarım oldu o hesapta.

    Aborjin abim, The glass lake, 5 kez silik yedim, Porfavor, Eyurmestequ, Takli tuvalet kagidi, Kutlu Turan Ordusu, Kullanilmis gillette mach 3, UZUN UZUN KAVAKLAR, Harfendaz, nickini hatırlamadığım ve uzun uzun konuştuğum bazen de minik diyaloglarla sanki yıllardır tanışıyormuş hissi veren panpalarım, saçma ve iplenmeyen entrylerim. Hepsi geride kaldı...

    Bu hesapta daha farklı bir kişi olacağım sanırım. Ama pmde aynıyım. Bir derdiniz tasanız olursa her zaman dinlerim. Bu hesap da hayırlı uğurlu olsun bakalım.

    Hee diğer hesabımda 15k inci puan vardı, penisimde bile değil. Her şey nasip beyler. Seviyorum sizleri. iyi ki varsınız.
    ···
   tümünü göster