/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +4 -1
    Dostum bak hele.
    Şimdi Almanya holladan kendi devlet tekevizuonunda gazetelerinde bizim ülkemizde yapilacak olan referandum adina turkce hayir bildirileri yayınlama hakkini nerden buluyor.
    Biraz Türk olun Türk cesaretli olun.
    Avrupa'nın zütünü yalama alışkanlığını bırakın. Bugun ataturk olsaydi senin gibileri görseydi kendinden utanirdi ulan.
    Bu adamlar hayır politikası yapma hakkini nerden buluyor bunu de hele. Oyle kuru kuru caz yapmak kolay.
    ···
    1. 1.
      -2
      avrupanın zütünü yalamıyorum. avrupa gibimde değil. diplomasi nasıl olur onu tartışıyorum. hayıra izin veriyorsa orada sıkıntı vardır bak. diplomatik yanlış yapar hollanda. benim haberim yok öyle hayır bildirileri.
      peki sunu sormak lazım. hayır propagandaları sadece televizyon aracılığı ile mi oldu.
      eğer öyleyse akp de aynısını yapmayı deneyebilir. almanya ve hollandanın belki de derdi aktif propaganda iledir. eğer öyle değilse de kötü niyetli hareket etmişlerdir. lakin ben kanun maddesini attım hiçbir siyasi partinin resmen başka ülkede propaganda hakkı yok tc kanunlarına göre.
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      iste güzel kardeşim Ezbere konustugun için yanılgıya düşmüşsün onu düzeltiyoruz.
      Türkiye'den hayir propagandası yapmak icin giden heyetler var onlar bölgesel bazda propagandalarini yaptılar.
      Pkknin ust duzey yöneticileri de gidip istedikleri gibi at koşturabiliyor onlara da bi yaptieim uygulamiyor bu devletler.
      Üstüne üstlük bu avrupali devletler kendi elleriyle kendi gazetelerinde ve devlet televizyonlarinda Türkçe olarak hayır propagandasi yapıyor.
      Bunlar normal şeyler degil. Demokrasiyle bagdasacak hareketler değil.
      Bugun biz kendi devlet büyüklerimizi suçlamak yerine artık Türkiye'ye karsi yapılan bu antidemokratik uygulamalari görüp beraber hareket etmeliyiz.
      Devleti suclamayi bugun bi kenara koyuo bir olalim.
      Bak ben hayır diyordum bi kac gündür bu avrupayi takip ediyorum bunların uyguladığı bu politika masum degil. Hayır üstünden büyük beklentileri var bunların. Bunlari görelim artik.
      ···
    3. 3.
      0
      avrupanın ikiyüzlülüğü bilinen bir şey. ben hayır dememi avrupa ne dediye bağlamam. "avrupa ile bu gerginlik anlaşmalı mı çıktı" yı bile düşünürüm evet çıkarttırması için tayyibin ama hayır avrupa hayır demiş pkk hayır demişe bakmam.
      kaynak gösterirsen hayır propagandasına daha memnum olurum
      öyleyse de iyiyüzlülüğün dibine vurmuşlar.
      e yine dexer ve bizim dış politikacıların hatası var. NAZiSiNiZ ULANNN diyip gerginleştireceğine "hayır propagandası yapıldı ülkenizde aha kanıtlar şak şak iş bize gelince mi olmuyor" diyip tartışmada üstünlüğe geçebilirlerdi ama yapmayıp ne kadar harika dış politika yönettiklerini gösterdiler. neyse benden bu kadar
      ···
    4. 4.
      0
      heh istediğim çıkış binaliden geldi 21 saat önce. almanya kanalında hayır propagandası yapılmasına dikkat çekmiş. doğru bir çıkış. böyle argümanlarla adamların karşısına çıkılsa böyle kriz olmaz. sen almayada nazi zihniyeti devam ediyor dersen hollanda nazi kalıntısıdır dersen adamı tartışmada öne geçirirsin böyle diplomasi olmaz.
      ···
      1. 1.
        0
        videoyu izledim, gerçekleri söylemiş. 18 madde böyle arkadaşım. evet verenler diktatörlüğe oy veriyor bunu çevirmenin anlamı yok. bahsedilen videoda kuvvetler ayrılığının abdden çok çok daha az olacağından bahsedilmiş ki bakarsak öyle. gerçekleri söyleyen hayır propagandası mı yapıyor? evet verenler başkanlık gelince ileri demokrasi olacağız sanıyor sanırım.
        ···
    5. 5.
      0
      Kanunlarin amina koyayim hangi ulkede kanunlara %100 baglilik var gibeyim almanyayi hollandayi hepsinin amk
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster