/i/Yazılım

Umuyoruz ki geleceğin yazılımcıları bu altinciden çıkacak!
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8
    Panpalar herkese merhaba. Birkaç haftadır umutla day. arduino.cc sayfasını yeniliyordum, Türkiye'de de Arduino günü yapılacak mı diye. En son 2015'te yapılmıştı.

    Bugün yenilediğimde istanbul'da yapılacağını öğrendim, çok iyi bir haber. Etkinlikte ücretsiz Arduino'lar falan oluyor, birçok Maker ile konuşabilirsiniz ayrıca. Gitmenizi öneririm.

    https://day . arduino.cc/ ana sayfası.
    Buradan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

    !!! ÇOK ÖNEMLi EDiT !!!

    HisarCS kendi kafasına göre karar almış. Ve etkinliği 1 Nisan 2017'de yapmayacakmış, hatta 10-11 Mart 2017 günlerinde etkinliği çoktan yapmış.

    Bilet alan panpalarım için çok özür dilerim, hemen iptal ettirip paranızı geri alın. Hala yakındaki yabancı ülkelerde var, Ukrayna ve Azerbaycan uygun. Bir başlıkta Ukrayna'ya artık vizesiz giriş yapıldığı yazıyordu, gerçekliğini araştırmadım fakat gerçekse en azından vize almakla uğraşmazsınız. Azerbaycan kardeş ülkemiz, orası da uygun.

    Gaziantep'te de bir tane etkinlik var gibi görünüyor ama ne olduğunu bilmediğim, Arapça bir adı var. Oraya gitmenin değeceğini düşünmüyorum, sonra gidince baş çıkmasın. Pek güvenilir durmuyor.

    !!! ÇOK ÖNEMLi EDiT !!!
    ···
   tümünü göster