/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +46 -37
    O zamanlar yıl 2010 lise 3'e gidiyorum ve ergenliğin patlama noktalarındayım delik buldummu gibiyor elimi nasırla dolduruyordum neyse tipimde ortalamanın az üstü.
    Bizim sınıfta 4 güzel vücutlu kişi var her birini düşünüp çekerim neyse birgün hoca bir gezi olacağını söyledi universite gezicekmişiz vs vs..
    Neyze gittik uniye geziyoruz her yanı bi müddet gezdikten sonra hoca bizi yarım saat özgür bıraktı tek başımıza turluyoz unide ama bi çıtırlar var offf benim malafat hedefine kenetlenmiş füze gibi dikildi.

    Neyse işte tek başıma geziyom bodruma indim oralara bakıyorum kimsecikler yok birden arkamda ayak sesi hissettim döndüğümde karşımda 4 güzel vucutlu dediklerimden birisi duruyordu aramızda geçen diyalog şu ;
    ben: B o: O

    B: Aa sende mi buradaydın.

    O: Evet ama sana bir şey söylemem lazım ya ama anlayışla karşılayacağını umuyorum nede olsa 3 senedir arkadaşız medeni bir insan olduğunu biliyorum.

    B: Tabiki öyleyimde noldu bir sıkıntı mı var ?

    O: Hayır ya beni bi müddettir gözlediğini farkettim tam emin olamadım ama yinede söylemek istiyorum ben seni seviyorum ne tarafa dogru yazar seni hep arzuluyor deli gibi seviyordum.

    Onu demesiyle beraber bi şaşırdım içimden deli gibi seviniyordum her zaman hayalini kurduğum kişi beni seviyor lan sevinçten ilk 10 saniye bişey diyemedim ve sonra..

    O: Ee bir şey demiyecek misin ?

    B: Ya seninde böyle olduğunu bilmiyordum duygularımız karşılıklı şuan çok sevinçliyim

    dediğim anda yapıştı dudaklarıma resmen parçalayacakmış gibi öpüp elini malafatımda gezdiriyordu bende kudurdum tabi soyduk birbirimizi yiyişirken çıkardı malafatımı ne büyükmüş ya bu diyip başladı saksoya.

    Yatırdım bunu dog style pozisyonuna bi giriyorum kanırta kanırta bağırma lan oruspu diyorum öyle dedikçe daha fazla zevke geliyordu.

    O: Içime boşalma ağzıma boşal emmek istiyorum.

    B: Hay hay aşkım sen nasıl istersen (diyip doldurdum bunun ağzına deli gibi emiyordu kevaşe)

    O: Seni çok seviyorum aşkım.

    B: Bende seni balımm.

    O: Benimkinide yalamayacak mısın yha.

    B: Tabiki sen iste yeter.

    Dedikten sonra yalayıp dillemeye başladım kudurdu kevaşe sonra bana dönüp;

    O: Hadi yat bakalım aşkım.

    B: Tamam Mahmut acele et birileri gelmeden.

    Dedikten sonra yatırıp beni bi güzel gibti hala çok mutluyuz yabancı ülkeye kaçıp evlemeyi düşünüyoruz.
    ···
   tümünü göster