/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1157 -175
    Açık açık madde madde kanıtlıyorum.

    1-) düzeltilmiş varsayılan hastanelerimizde bugün onlarca sıra bekliyor insanlar. Sırf bu sıralar yüzünden durumu kötüleşen ölen insanlar var hala yıl 2017 beyler. Devlet hastenesinde Bu sıraları bekleyip giriyorsun içeri girdiğinde doktor suratına bile bakmıyor, neyin var diyip 2 dinleyip yolluyor seni eline kağıdı tutuşturarak. Şeker hastası babam sırf bu yüzden ölüme gidiyordu. Özel hasteneye gittik borç harç bulupta kurtardık.

    2-) fakirsen suratına bakılmıyor. Et yiyemeyen bir toplum olduk. insanlarımız geri zekalı bu yüzden. Sabah akşam ekmek yiyorlar kafaları basmıyor artık. Yılda 1 kere yarım kilo pirzola alındıysa o gün ziyafet deniyor bu ülkede yapmayın etmeyin böyle yaşamak mı olur?

    3-) benzindir, sigaradır, internettir, araba fiyatlarıdır o konularına girmiyorum bile

    4-) okullarda okumuş cahiller yetiştiriliyor. Hiç bir işe yaramayan bilgilerle insanların kafası dolduruluyor. Gereken bilgiyi verip bırakmak yerine insanları okuldan hayattan soğutuyorlar.

    5-) neredeyse her şeyden aşırı derecede fazla vergi alınıyor. Gerçekten uçuk düzeyde bu vergiler nereye gidiyor bu paralar belli değil birilerinin cebi doluyor halk ise kanıyor.

    Bana gelipte bu ülke şöyle büyük öyle büyük demeyin. Her yanıyla tak içindeyiz ve daha da batıyoruz

    Edit: Türkiye'yi kötülemeye ne meraklısınız diyenler olmuş. Maksadım Türkiye'yi kötülemek değil, aksine daha iyi olmasını istiyorum bu yüzden büyütülen çok iyi gösterilen taraflarının aslında şişirilmiş bir balon olduğunu ifade ediyorum. Koyun gibi davranıpta bu iyidir denilince iyi görmekle olmuyor. Bariz gördüğümü söylüyorum takun içindeyiz Ve bu durumdan çıkmamız gerek. Çıkmak içinde önce kötü olduğunu kabullenmeliyiz. iyi dersek bu hayat böyle devam eder.
    ···
   tümünü göster