/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6 -1
    Şu ara trendde dolaşan bi yazı var Türkiye suçludur diye bi yazı arkadaş hangi kafayla yazdı bilmiyorum ama olayı bi inceleyelim istedim
    bakın kardeşlerim prosedürü bende biliyoeum izin alınması veya davet edilmesi gerek tamam ama şunları da belirtmek isterim.
    bakanların özel pasaportu vardır istedikleri yere seyehat edebilme özgürlüğü tanıyan buna karşılık bişey diyemezler uluslararası hukukta bu böyledir zaten ses çıkarabilseler sınırdan gecmelerine izin vermezlerdi. onların ülkesinde bulunan konsolosluklar bizim topragimiz sayılır ve her yerli vatandaşın oraya gidebilme hakkı vardır ki bir bakansa karşıdaki tabii ki gidebilir. üstelik her vatandaşın seyehat edebilme özgürlüğü vardır geçerli bi sebep olmadığı sürece bu kısıtlanamaz. dün gece yapılmış olan bu hareket Türkiye'yi küçük düşürme çabası içerisinde yapılmış bi harekettir ve tamamen nefret dolu bir yaklaşımdır. zaten kapak fotoda da yazan " git ve asla geri gelme, Türk taraftarlarını da seninle birlikte al" yazan tweet de nasıl bir Türk düşmanlığı olduğunu görüyorsunuz. buna ragmen sirf muhalif olabilmek için Hollanda haklı diyosan senin beynini gibeyim. Erdoğan'ın bakani oh olsun diyen andavallara da lafım şu:
    bu hareket Erdoğan'a yapılmış bi hareket değil. dış basında Erdoğan'ın bakani demiyecekler Türk Bakan diyecekler. bu saygısızlık asla unutulmamali ve en büyük yaptırımlar uygulanmalı.
    ···
   tümünü göster