/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +27 -24
    Pampa oncelikle hayvan gibi uyari yazmislar demissin eyvallah da insaniz biz gec kalabiliriz. Sinav baslamis olsa boyle yaygaralar cikmaz. 1-2 dakika gec kalarak sinava alinmayanlar nolcak. Daha kitaociklar dagitilmamis siralara belkide adam altta girmek icin yalvariyor. Bu arada bu uygulamayi cikaran oclarin picleri veletleri hep ozel universtelerde yurt disinda okuyor. Kendine giren cikan olmuyor tabi. Sinava girdi kazandi diyelim yine bir tak olmayacak gerci bu egitim sisteminde. Bu arada sen girmissin diye tuzun kuru. Ben universte ogrencisiyim gibimin keyfine gircektim. 45 gece ordaydim ve alinmadim. Onlarin saati 1 dakkika ileriymis. Kac kisi kalmisti kapida bilmiyom ama ilk kez sinava grcek olanlar icin pskolojik tramva . Osym amk
    ···
    1. 1.
      +6
      sanırım dalga geçmek için falan yazdın kardeşim bu yazıyı çünkü öyle anlıyorum..
      Yazdıklarının bir tutarı yok ki kardeşim,bak ben orada demişim ki bir saat önceden yerinde olma maddesini de eklemişler sonradan oluşabilecek sıkıntılardan dolayı neden ÖSYM'yi hedef alayım ki bu birincisi.
      ikincisi abi niye son dakika giriyorsun ? alımları yarım saat öncesinden başlatıyorlar benim bilgime göre ki bugün gördüğümde oydu zaten hatta şimdilerde daha erkenden almaya başladılar öğrencileri yani ne dersen de bu konuda ÖSYM'ye denilebilecek pek fazla bir şey yok. Kendini güvenceye alaraktan gitmen lazım oraya ben gittiğimde dahi sabahın köründe trafik vardı.

      yani böyle bir durumda yapabileceğin en iyi en erken saate çıkmaktır. Bunların açıklamasını tek tek vermişler giriş belgesinde bu kadar kasmaya cidden gerek yok.Ben açıkça söyledim zaten ÖSYM'yi desteklemiyorum yaptığı sistem bana uyan bir sistem değil fakat sonuç olarak ortada bir sistem var ve buna uymak zorundasın.

      edit : Şunu da ekleyeyim her şeyin hazır bir biçimde girmiş olsan ve sınavdan seni bir gözetmen zütlüğüne çıkartmış olsa her türlü davası sen kazanıyorsun tüm her şeyin yerli yerindeyse ama adamların içeri alım konusunda ki olayları bu.Mesela adamın birisi benim geçici kimlik belgeme takıldı, arkasındaki gözetmene sordu hocam alınabiliyorlar mı ? diye almıyorlar dese ben hiç moralimi bozmadan çıkıp gidecektim alacaktım isimlerini teker teker basacaktım davayı hiç beklemeden.Çünkü aldığım belge Kendi belediyeme ait üstüne üstelik müdürün dahi imzası kaşesi üzerinde haklı çıkardım bu durumda almasalardı. Ama geç kalabilen adamı nasıl haklı çıkaracaksın ya da nasıl savunacaksın bunu diyorum. Bir iki dakika oynamış diyorsun adamlar alımları 30 dakika önceden başlatıyor zaten abi adamlar ne yapsın yönetmelik bu.
      ···
    2. 2.
      0
      Kitapciklar tam 9.45 de verildi 9.40 dan sonra tuvalete bile cikarmadilar kardesim
      ···
    3. 3.
      0
      Kitapciklar tam 9.45 de verildi 9.40 dan sonra tuvalete bile cikarmadilar kardesim
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster