/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 51.
    0
    ulan yarram o zaman 1200 tl bursun açıklamasını ne ile yapacaksın. benim babam vefat etti ben daha ilkokuldayken, evimiz kira eve babadan kalan emekli maaşı giriyor ama ben bursta değil kredi alıyorum ve aldıgım kredi 400 lira ? (her yaz istisnasız (şuan 24 yaşındayım) çalışıp evin odun kömür parasını çıkardım. okul zamanı da okula gittim bu süre ilkokul 7.sınıftan beri devam ediyor) (ilkokul 7 de nerde çalıştın diyenler olacak, mahalle bakkalı ve sonrasında bir pimapen şirketinde)

    devlet kürt açılımı dedi tarla sahipleri ev araba sahibi kürtlerin hepsine hem kyk hem de burs verdi. kredi dahi değil.

    benim hakkım hep yenildi. ben sesimi çıkarmayacam kim çıkaracak.

    sınava 1 dk geç kalan adamın da hakkı yenildi sonuna kadar destek veririm o kardeşime.

    edit: ayrıca kredi olsa bile vermesi benim işimi gördü devlete borcum ne ise öderim. beleşçilik değil amacım. ama durumu kötü olana vermeyip dış politika iç politika nedenli milletin hakkının yenmesine üzülüyorum. kürtlere verilmesin de demiyorum yanlıs anlasılmasın ama adamın evi tarlası arabası var burs alıyor. ihtiyaç sahiplerine verilsin amenna ama sırf kürt açılımı diyerek para vermesi ne denli dogru. arastırma yapılmıyor adam terör destekçisi ama burs alıyor?

    neyse ben buraya yazsam inci tarihinin en uzun entrysi olur.
    ···
    1. 1.
      0
      kendini zorlama adam olsak çoktan olurduk bu yazılar defalarca yazıldı bilenler biliyor zaten bilmeyenler için yol yapıldı.
      ···
    2. 2.
      0
      haklısın
      ···
   tümünü göster