/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +681 -64
    Bayrak yakmak nedir yahu? Ulan Hollanda ile sorun yaşıyoruz, kabul; fakat bayrak her millet için kutsaldır. Biz nasıl bayrağı kutsal kabul ediyorsak, onlar için de bayrak kutsaldır. Bu nasıl bir rezillik? Bir de yanlış ülkenin bayrağını yakmış gerizekalılar.

    Bu tür olaylarda medeniyetimizi korumamız gerekiyor. Orada yaşayan Türk kökenli vatandaşlarımızı hem daha zor duruma sokuyoruz; hem de yaptığımızın hiçbir anlamı yok.

    ilişkileri düzeltmek adına ya da oradaki vatandaşlarımıza destek çıkmak adına bir şeyler yapmamız gerekirken bayrak yakmanın kime ne faydası var? Mazide atalarımız bile düşman ülkelerin bayrağına karşı büyük saygı duyarken geldiğimiz duruma bak.

    Allah sonumuzu iyi etsin. Her hafta başka ülke ile sorun yaşamak cidden çok kötü bir şey. Bu bizim dik duran güçlü bir ülke olduğumuz anldıbına gelmiyor. Biraz daha dostane, medeni ve mantıklı politikalar izlememiz gerekiyor. Halkımız da gazı açık tüp gibi, en ufak sorun da fetih hayali kuruyoruz. Umarım iç ve dış ilişkilerimiz düzelir.
    ···
   tümünü göster