/i/Tespit

  1. 1.
    +180 -16
    http://imgim.com/P0Plr5.jpg

    Los Santos yönetimini ve izlediği politikaları hiç zaman ayırıp düşündünüz mü ?
    Gelin beraber düşünelim bu konuyu.

    Los Santos da hiç dolaşırken kavga,eylem,patlama falan gördünüz mü ? Ya da kadına şiddet..? Çoo..k nadir.
    Çünkü Los Santos hükümeti katı ve sert kuralları ile adaleti bu şekilde sağlıyor.

    Peki ya hiç serbest dolaşan bir suçlu gördünüz mü? Hayır. Hepsinin peşinde en az bir polis aracı olduğunu görmüşsünüzdür. Çünkü Los Santos da suçlulara muafiyet yoktur. Suçlu, suçu her neyse cezasını çekmek zorunda. Ölüm bile olsa..
    Peki bizde durum nasıl ? Biliyosunuz..

    Bir diğer önemli husus; Los Santos da dolaşırken, seyirci kaldığınız "polisin, şehirdeki terör sempatizanlarını öldürmesinden sonra" hiç tören ile defnedildiğini gördünüz mü ? Yada siyasi/resmi kişilerin bu sempatizanlar ile yakınlaştığını,sarıldığını falan..
    Tabiki hayır.
    Fakat bizde buna izin veriliyor.

    Ya hiç sokak ortasında sakso çeken bir kız gördünüz mü? imkanı yok.
    Çünkü Los Santos adaletli olduğu kadar modern yerdir. Eğer bir gün los santosa gidip oral ciks yapma şansını yakalarsanız, partneriniz sizden gözden uzak bir mekan isteyecektir.
    Öyle parklarda elleşme öpüşme falan yok.

    Ayrıca dünyanın çoğu yerinde olduğu gibi yine los santos da karşıdan karşıya geçerken, yolun ortasında olsanız bile arabalar durmak zorunda! Bu durumunda bizde tam tersi olduğunu söylememe gerek yok sanırım..

    Ve daha niceleri..

    Los Santos hükümeti, televizyonlara çıkmadan,basında bile yer almadan, gözlerden ırak bir şekilde ülkeyi böyle bir disipline sokmuş, halkı refaha ulaştırmış, ve modernleşme yolunda adım adım hızlanmaktadır!

    Ah bide benim güzel ülkem ...
    ···
   tümünü göster