/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +274 -91
    Dün gece başıma gelen olayı sıcağı sıcağına yazmıştım. Tekrar paylaşıyorum! Gece saat 00.30 civarı markette abur cubur almak için hazırlandım evde bir şey kalmamıştı. Sıkı giyinip, cüzdanı da alıp evden çıktım. Kimliksiz hiç bir zaman bir yere çıkmam geçmişte yaşadığımız olaylar ve gördüklerimden dolayı. Apart 5 katlı şifreli kapısı olan bir bina. Çıkış kapısına gelince, kapı arkasında bir gölge ve elinde şemsiye ye benzer bir şey vardı. Kapıyı açar açmaz yüzüme bir ışık geldi ve hiç bir şey göremedim bildiğin kör oldum. Yat yere yat sesleri ile kendimi yerde buldum. Didik didik arandım abi noluyor dememe fırsat verilmeden duvara yapıştırdılar. Kimliğimi çıkarıp verdim. Kontrol ettiler ve buna rağmen ters kelepçe takılarak akrep adlı araca zütürüldüm. Telsizden gelen anons "şahsı bırakın" talimatı ile bıraktılar. Hiç bir açıklama dahi yapılmadan. Vücudum da darp raporu ile Bunun peşini bırakmayacağım!!! Bu denli keyfi uygulamalara karşı

    @HAYIR'lı günler diliyorum!

    Son Edit: Destek mesajı atan panpalara teşekkürü bir borç bilirim. Çok sağolun. Lakin bazı entrylere baktım da diyeceğim tek şey:

    Yüzyıl değil, bin yıl geçse de faşist yine faşisttir!

    Edit: Gelen saçma sapan mesajlara cevabımdır. Apartta arananlar varmış. Ben yanlışlık üzerine alıkonuldum. Ellerine T.C kimliğimi verdim. GBT kontrolü için. Kimi aradıklarını bilmiyorlar mı? Kimlikte aradıkları şahıs mı değil mi? Belli olmuyor mu? Bu onların, bu denli keyfi uygulamalarına izin verir anldıbına mı geliyor? Tek bir özür kelimesi dahi duymadım!
    ···
   tümünü göster