/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +237 -56
    Başlık gayet açıklayıcı olduğunu düşündüğüm için direk konuya geçeceğim. Atatürk kimseyi imam olduğu için veyahut hacı hoca olduğu için asmamıştır.dıbına kodumun Yobazların ve gericilerin Atatürk’ü karalama kampanyasından ibarettir, o dönemde asılan bir çok kişi olmuştur bunların kimisi imam kimisi öğretmendir.

    Listeler halinde neden asıldığını anlatıyorum.

    -Milli mücadele döneminde düşman tarafını seçip fetva yayınlayan imamlar asılmıştır. (Keza vatan hainliğinin cezası Osmanlı ve Cumhuriyetin ilk yıllarında idamdır)

    -Kürt halkına kürdistan kurulmasını aşılayan ve bunun için komite ve dernekler kuran imamlar asıldı Şeyh Said gibi. (bkz:   https://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eeyh_Said )

    -Atatürk hocaları astı diyen insanların Fetullah Gülen’i asmak istiyor. Atatürk feto gibi düşüncesi olan imamları astı.inkilap ve rejim karşıtı olan, aynı zamanda Jandarma ile savaşmak sevap diyen imamlar asıldı.islamı ingiliz Hükümetine emanet eden imamlar asıldı.

    Yani hiçbir imam suçsuz yere asılmamıştır. Bazı şahış ve kurumlar ne kadar leke atmaya çalışsa da biz bu bilinen yanlışları düzelteceğiz. Yani kesilecek baş vardı ki kesildi.Sonuna kadar arkasındayız sözlükteki Atatürkçüler olarak.

    Fakat kodumun Yobazları yazıyı okumayacakları için bu videoyu atıyorum. Hocanın ismini bilmiyorum ama güzel anlatmış.

    Video link;  https://www.youtube.com/watch?v=-6CCynVsarQ

    Edit: Trende girmişiz yeni farkediyorum dıbına koyayım. çügü atanlar soysuz Ermeniler
    ···
   tümünü göster