/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +18 -10
    bu gözlüklü neneyi savunan varsa ağır çomardır, suratından yobazlık akıyor.

    Türkiye diplomatı mı yoksa Birleşik Arap Emirlikleri diplomatı mı belli değil.
    ···
    1. 1.
      -1
      Başörtüsü taktı diye arap mı oluyor dıbına koduğumun salağı? Bu ülke hani özgür bir ülke idi? insanların giyim kuşdıbına neden karışıyorsunuz anasını gibtiğimin gerici yobaz huur çocukları?
      ···
    2. 2.
      +1
      sinirlenme çomar, sakin ol.
      sonrada git bizim diplomata bak.
      suratında diplomatlık var mı diye.
      ···
      1. 1.
        -2
        CHP'nin Cumhurbaşkanlığına aday gösterdiği, istiklal Marşı'nı Çanakkale Şehitleri şiiri sanan ihsanoğlu mu?
        ···
      2. 2.
        -1
        ahhahaha ulan çomarcık hemende chpli yaptın bizi hahahahahaha. adamda diplomat sıfatı var olm istiklal marşınıda öğrenmiş oldu hem kötü mü oldu hahahahahahahaha ama şu nine ekmeleddinin tırnağı olamaz tırnağı ahhahahahahahahahaah
        ···
    3. 3.
      -1
      Dostum cidden konuştukça saçmalıyorsun. Bir insanın diplomat olması yaşına/ cinsiyetine/ ideolojisine/ dinine bağlı değildir. Biz diplomata benzeyen çok insan gördük. Ancak çoğunun bilgisi ilkokuldan fazlasını içermiyor. Ayrıca ne Ekonomistler gördük Sosyal Sigortalar Kurumunu büyük karlardan milyonlarca Türk Lirası zarara uğratan. Gelmiş burada bana çomar diyorsun ama kendin daha konuşmasını bile bilmiyorsun. Ben çomarsam sen nesin acaba?

      Bir düşünelim...

      Avrupa özentisi bir gavat ya da sokaklarda özgürlük istiyoruz diye anıran, eşek giben bir kürt? Olmadı mı? O zaman eşitlik eşitlik diye bağıran, emekçinin hakkını savunuyoruz diye sokaklara dökülüp 3-5bin TL ile 360 derece dönen bir komünist? Hangisisin?
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        ssk dedin tarafını belli ettin. gibtir git burdan dexerin bıyıklarıyla ananın dıbını fırçalat.
        ···
    4. 4.
      0
      Bak çomar kardeş. Öncelikle ben bir partinin destekçisi değilim. Bunu kafanın bir köşesine yaz. Ben her iki tarafı da eleştiririm. Mesela senin gibi chpli zütü yalayan bir kişiyle chpnin kötü yanlarını tartışırım. akpli zütü yalayan bir kişiyle de akpnin kötü yanlarını tartışırım.

      Şimdi konumuza gelelim. Ortada anası gibilmiş bir ssk var. Halkın emeğini cebine doldurup Valla nasıl battı ben de bilmiyorum. diyen bir kişi var. Ben sana karşı bu adamı kötülerim. Çünkü beyni olmayan bir chplisin. Tutum da seninle tayibin kötü yanlarını konuşacak değilim.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster