/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -1
    ulan ben dinsizim ama sana ne ulan yarram? ister kahkaha atar, ister öpüşür, isterse çatır çatır gibişir, isterse başörtü takar, isterse mini etek giyer. sana ne oluyor dıbına koduğumun davarı sana giren çıkan ne ulan dalyarak?
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Konuyu anla ulan tavuk zütlü
      ···
    2. 2.
      0
      Yapamaz mı dedim amk cocugu
      ···
    3. 3.
      0
      o zaman niye laf ediyorsun züt hoşafı!? kadınları bi rahat bırakın dıbına koduklarım, yorum yapmayın. herkes istediğini yapmakta özgür. isterse kafasına yangın tüpü takar kulağına çorap geçirir dolaşır, sana giren çıkan olmadığı sürece kimseye KA RI ŞA MAZ SIN !
      ···
    4. 4.
      0
      Beynini imam hatipliler gibsin senin kimseye karışan felan yok
      ···
    5. 5.
      +1
      beyin loblarını gibtiğimin akılsızı "bu imamhatibe giden kızlar niye bu kadar yollu lan ?" demek karışmak değil mi? o kızlar da insan, hepimiz kadar eğlenmek, sevmek, sevişmek, gülmek istiyor olabilir ki bu insan olmanın en doğal hakkıdır. o yaştaki küçücük bir kızın başına taktığı bez parçası kendi seçimi olmayabilir, veya kendi seçimi sandığı bir baskı olabilir. kimse göründüğü gibi olmak zorunda değil çünkü nasıl göründüğüne herkes kendi karar veremiyor. düşün bi o kızlardan biri ben başörtü takmak istemiyorum dese sence babası ona ne yapar. öyle uzaktan konuşmak kolay muallaktor, sen kız doğsaydın zütün yer miydi imam hatibe yolayan dinci devlete ve dinci aileye itiraz etmeyi.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster