/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +28 -9
    sözelcilerin zeka seviyesi matematiğe basmadığı için sözeli seçerler. yani gerizekalı oldukları için sözelcidirler. haliyle bahsettiğin o kültür, edebi ve felsefe alanları da zihinsel faaliyetler olduğundan sözelciler bu alanlarda da başarılı değildir. şimdi gibtir git.
    ···
    1. 1.
      +1
      Hayatım boyunca matematiğim ve fiziğim oldukça yüksekti. Seçim olarak ben bunlarla cebelleşmeyeceğim, mutlu olacağım mesleği yapacağım dedim. Yukarıdaki editleri oku, orada sen varsın :DDD
      ···
    2. 2.
      0
      ha gibtir lan. bi havuz problemi sorsam apışıp kalacan pekekent.
      ···
    3. 3.
      0
      Maaş olarak da asgari ücretle başlayacaksın. Ben ise şimdiden 4bin 300 küsur alıyorum.
      ···
      1. 1.
        0
        Baba parasıdır amk o edebiyat mezununu kim napsın
        ···
      2. 2.
        +1
        Salak çocuk felsefe üzerine yüksek lisans yaptım. Şuan akademisyenim. Sen git başkalarının emri altında çalış. Her gün sabahın köründe sakal tıraşını ol. Onların emrettiği gibi giyin. Elinde dosyalarla turla mahkeme koridorlarında hukukçu olarak, doktor olarak hastalarla uğraş dur, mühendis olup fabrikalarda sürün yağın-kirin-pisin içinde. Sonra da geber (:
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      +1
      Itü makina 3. Sınıf öğrencisiyim isuzu firmasi beni okulum bittiği anda 7000 tl ile başlatacak boğaziçi makina kaç maasla başlar gerisini sen düşün 4.300 nedir ki o kadar okuyosun bide
      ···
    5. 5.
      +1
      Ve bir mühendis elini yağa bulaştırmaz tabi sen nereden bileceksin. mühendis tamiratın nasıl yapılacağının şemasını çizer. teknisyenlere ne yapacağını söyler. sonra keyfine bakar 1 yıldır staj yapıyorum elim kire birkaç kez deydi o da stajerim diye.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster