/i/Tespit

  1. 1.
    +21 -17
    Ulan elinizin altinda internet. yazin masturbasyon zararlimi GERCEK UZMAN lar diyor sorun olmaz diye. abuk subuk yok kisirlik yok gec bosalma yok gunah gibi bos ve YALAN seylere kafayi takmayin. Dilediginiz gibi takilin.su acizlik vs laflarida sosyal fobisi olan cocuklarin yolda yururken bile kendilerine dedikleri koca bi yalan.

    Rahat olun kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. hicbir zarari yok. utanilip cekinecek veya komik birsey yok biyolojik bir olay buyutmeyin bukadar.
    ···
    1. 1.
      +4 -2
      Cahillikte mastır yaptın tebrikler...
      ···
    2. 2.
      +1
      Mastürbasyonun yeterli miktarda yapıldıgında dozajı aşmadığında sağlıklı bir cinsel aktivite olduğunu her uzman söyler. Yeme içme gibi bir şey bu. Yeme içmeyi kesmiyorsan bunu da kesmeyeceksin az yapacaksın.
      ···
    3. 3.
      +4
      Ulan gerizekalı herif beyinsiz dingil aq malı bu illeti sürekli yapınca alışkanlık yapıyor dolayısıyla evlilikte gibtigin kadından 31 çektiğin kadar tat almamaya başlıyorsunuz otomatikmen aileyi etkiliyor şimdi burda salyalarını akıta akıta bisi ilmiz cikin diyerek salaklığıni cümle aleme gösterme sg liseli beni sinir ettin bu kadar da cahil olmayın yaw
      ···
    4. 4.
      0
      gibtir ordan amq malı yararlı falaln değil gibko gibko millete inanma açık bi şekilde ayet var hadis var git araştır
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster