/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -2
    Hukukçulara da sövmüş amk salağı. Devletine milletine yaptığın edebiyat ve felsefeyle bir hukukçudan fazla bir gibim katamazsın. Fazlasını geçtim yanına bile yaklaşamazsın. Buraya gelip de böyle salakça millet zaten birbirine girmişken bir de bu saçmalıka insanları ayrıştıracak kadar da aşağılıksın. Senin gibi aşağılıklardan bir tak olmaz.

    Özet: Senden bir gibim olmaz.

    Edit: Olaya hukuktan girdim diye sayısalcı kardeşlerim alınmasınlar. Yoksa sayısalda da özellikle de bilgisayar alanında (kanımca) -ki lisedeyken sayısaldım ve bilgisayarla aram iyidir. Hukuk bitince sırf sevdiğim için bilgisayar ya da yazılım da okumayı kafaya koydum- insanlığa çok faydalı olunabilir. Edebiyat ve felsefecilerin yararı eskide kaldı. Siz oturun ilk devleti kimler niye nasıl kurmuş onu öğrenmeye çalışın. insanlığın ilerlemesinde büyük katkın olur(!)
    ···
    1. 1.
      -1
      Hukuk işine gir de gör ebenin aminı. Onurlu bi insanın yapabileceği meslek değil. Hem hep stres veren bi meslek.
      Özet:Senden hukukçu olur.
      ···
      1. 1.
        0
        hukuk işine gir de gör ebeninkini demişsin de zaten içinde sayılırım. neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum özellikle son zamanlarda hukuki alanda uğraşmadığım mesele kalmadı. ayrıca hukuk okuduktan sonra bilgisayar okuyacağımı da yazdım. yani gerçekten çok rahatsız olursam yapabileceğim ikinci bir mesleğim de olacak elimde. biraz zor gibi görünse de elimde ikinci bölümü okumak için fırsat olduğunu bildiğimden yazıyorum.
        ···
    2. 2.
      +1
      Sanane huur çocuğu adam stresi seviyo belki
      ···
    3. 3.
      +1
      Sanane huur çocuğu adam stresi seviyo belki
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster