1. 1.
    +33 -1
    yıllar sonra mecburiyetten sözlüğe dönüş yaptım. aktif olarak sözlüğü kullanmaya tekrar başladım. geldiğim günden beri herkesi,her şeyi takip ediyor, süzüyorum. tüm eski nesillerin ortak kanısı olan sözlüğün anası gibilmiş kanısı bende de mevcut ama fıtratım gereği elimden geldiği kadar kimseyi ezmemeye, hakir görmemeye gayret ettim ama bi taka yaramadı. sözlüğe cep telefonuyla giren, büyük harf kullananinick altı dilenen, trend kaygısı yüzünden anasını bacısını satan muallaklere ettiğim tahammül son raddesine ulaştı. gayrı bu sünnet olmamış binlerden bi tak olmaz çıkarımına vardım.bu tarz saykolukları ısrarla devam ettirip bizlerin hayatı olan bu sözlükten soğutan herkese aynı pgibolojiyi yapmaya and içtim. mevzu bahis ergen ve ilkokullu kitleyi gördüğüm her alanda gibip yerin dibine sokacağım. davama yoldaş olacak 5 ve önceki nesillerin(gerisi gibimde değil)yardımı olursa ne ala, olmazsa da gibime kadar. göreceksiniz hakir görülmek, sözlükten soğutulmak neymiş göreceksiniz.

    benimle olan arkadaşlar bu başlığı her yeni başlığın altında (bkz: ) la paylaşsınlar. zerre kadar trend kaygım varsa namussuz, şerefsizim.inci sözlük ün çok özlediğim haletine bi nebze de olsa geri dönebilmesi için and içtim hepsi bu.

    edit:her şey den evvel benim için ilk giblenmeyecek kişiler nesli yazmayanlardır. Eski nesiller için ilk yerin dibine sokulması gereken kişiler bunlar olmalı.

    edit2: tarih anıları paylaşan, sosyal medyadan alıntılar yaparak trende girmeye çalışan am feryatlarını da giblemeyeceksiniz.

    edit3:yazar takip etmeyeceksiniz, burası instagram veya twitter değil. sırf entry girmiş olmak için girmeyeceksiniz, şuku kaygısı gütmeyeceksiniz. burada alacağınız şukular hiç bi taka yaramaz, eğer yarasaydı şu an senato başkanıydım.

    edit4:biz zamanında liseli olduğumuzu gizleyebilmek için angiblopedi hatim eder öyle entry girerdik. şimdi lise sıralarından foto atıyor huur çocukları.bu zütverenleri giblemeyeceksiniz.

    edit5:bin, züt,huur gibi kendi kendine sansür koyan beyinsiz huur çocuklarını hiç giblemeyecek, yerin dibine sokacaksınız. bunu yapan andavallar burada küfür edilebilmek için verilen fiziki ve pgibolojik mücadeleyi hiç bilmiyorlardır ki böylelerinin burada asla barınmaması lazım gelir.
    ···
   tümünü göster