/i/Tespit

  1. 1.
    +79 -5
    Evet arkadaşlar yahudilerin dünya üzerinde oynadığı oyunlara biraz değinicem. Bazılarının hayalini kurduğu Amerika hiçte görüldüğü gibi bir yer değildir, yahudilerin sömürgesi ve aynı zamanda kalesi gibidir çunki yahudilerin çeşitli güçleri vardır amerikada CIA, Fed ve NSA gibi. bunlar gelişmemiş ülkelerde hakimiyet kurup bu ülkeleri iliğine kadar sömürmek ister.

    her ülkede farklı taktik uygulanır ama genel olarak ülkeleri ekonomik açıdan sarsıp(ellerinde çok miktarda nakit olduğundan her ülkeyi krize sokacak güce sahiptirler) kendilerine bağımlı hale getirdikten sonra devletin önemli yerlerine kendi insanlarını yerleştirirler, daha sonra darbe planları yapılır. Darbe genellikle son nokta olur çunki orduyla birlikte devleti yıkıp önemli mevkilere kendilerine hizmet eden adamları yerleştirirler ve ülkenin bütün petrol kaynaklarını maden kaynaklarını vs sömürmeye başlarlar. CIA afrikada onlarca ülkeye bu yöntemi uygulamıştır ve şu an sömürmektedir. boşunamı fakirlik var sanıyorsunuz afrikada, adamlar tepelerine binmiş nefes aldırmıyorlar ki karınlarını doyursun zavallılar.

    Birazda dijital dünyada olan hakimiyetlerinden bahsetmek istiyorum, NSA şu anda dünyadaki bütün x86 platformunu kullanan bilgisayarlara girme yetkisi var. nasıl mı? yazılım kısmını geçiyorum direk donanım kısmına bakalım sonra yazılımından bahsedicem. Intel ve AMD bu ikili x86 patentine sahip ve dünyadaki bilgisayaların yuzden 80 ine işlemci üretiyorlar ve ürettikleri işlemcilerde arka kapı olduğu tahmin edilmektedir. Dikkat ederseniz tahmin edilmektedir diyorum çunki kimse var veya yok diyemez ama olması çok muhtemel birşey. Günümüz işlemcileri son derece karmaşık bir yapıya sahip olduğundan dolayı içinin açılıp bakılarak anlaşılması imkansız birşey(aynı zamanda şifreli).
    Bunun açığa çıkması için Intelin içerisinden Snowden gibi birisi çıkıp ifşa etmesi gerekiyor yada wikileaksde olduğu gibi birilerinin Intelin kritik öneme sahip pc lerini hacklemesi lazım, kim bilir belki ileride ortaya çıkar.

    Yazılım kısmına bakarsak Oracle, Google, Microsoft, Apple gibi dev şirketler dünyanın çoğunluğunun kullandığı yazılımları üretiyorlar ve çoğunluk hisseleri yahudilere ait.(Intel ve AMD de yahudilerin)
    Sizce ellerinde böyle büyük bir fırsat varken değerlendirmez mi bu kansızlar? zaten gecenlerde hepsi ortaya cıktı, duymayanlar için haber linkini yazıyorum alta. ayriyeten CIA in korsan windows kullandığı bile ifşa edildi:) "goo.gl/STXwDm"

    yukarıda yazdıklarım az bile daha bir sürü şey ama burda bitiriyorum arkadaşlar, hepinize tavsiyem yahudilerin tarihiyle ilgili kitaplar okursanız ülkemiz üzerinde oynanan oyunları daha iyi görebilirsiniz bu alçakların para kazanma yollarından biriside ülkeler üzerinde yaptıkları ekonomik manipülasyonlardır. Yani biz millet olarak bir gecede fakirleşirken onlar güçlerine güç kattı. Waterloo savaşına bakın derim, savaşı ingilizlerin kazanmasına ragmen yahudiler cepheden sehre kayıp diye bildirdi ve bütün değerli şirketlerin hisselerini dip fiyattan aldılar, gerçek haber ulaşınca şirketlerin hisseleri tavan yaptı ve yüksek fiyattan geri sattılar. Bu rothschild lerin en karlı hamlelerinden biridir(su anda ingiltere yahudi kontrolundedir amerika gibi).

    hatam varsa duzeltin. ilgi gelirse 2. part hazırlayabilirim.

    edit 1 fed eklendi.

    Edit2 yazim hatasi

    Edit 3 yukaridaki taktan bahsedilen entrylerin bile bu onemli konuyu gecmesi turk insanin bilgiye verdigi onemi gosterir. Az sukulayin lan sirada zalim yahudi protokolleri var.

    ---Edit 4---
    part 2 yi buraya ekliyorum ilgi az olduğundan kısa yazacağım.

    Amerikayi ele geçirmeden önce yahudilerin önündeki son engel Kennedy di, Kennedy yahudilere baya kafa tuttu ve sonra bam headshot sniperle öldürüldü. sonra siyonistler kendi menfaatlerini gözeten bir başkan getirdiler. o günden bu yana amerikayi siyonistler yönetir.

    Birazda Fed den bahsedelim, Fedın açılımı Federal Reserve dir, başındaki federal kelimesini siyonistler sırf devlete ait bir kurummuş gibi gözükmesi için koymuştur. Aslında özerktir ve istediği kadar amerikan doları basma yetkisine sahiptir, dolar Fed e aittir amerika ya ait değildir ve basılan dolar miktarı gizli tutulmaktadır yani istese karşılıksız para basabilir(bastığı iddia ediliyor ama bilemiyoruz).
    ···
   tümünü göster