/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +453 -11
    hiç uzatmadan olaya giriyorum beyler;
    babamla evde otururken, nasıl oldu anlamadım acı yeme iddiasına tutuştuk. Dolapta beyaz acı biberler vardı, babamda akşama hazır ol iflahını gibicem dedi. iyi dedim bende. fazla kasmadım ama öyle aşırı acı yemişliğimde yoktur. Babamın dilde keçe gibi amk. Kaynar çaya tek atar o derece hissiz. Neyse bende, bu işe gidince bi tane tadına bakayım dedim. Açtım attım bi tane, elim ayağım bile yandı amk. Dedim yarağı yedik bu işe bi çözüm lazım. Direk yardırdım çarşıya. Çarşıda dolaşırken hadim diye bir market var bizim buralarda, girdim işte bakınıyorum. Gözüme turşu gibi bişey çarptı. Yaklaştım bi baktım acı biber. Aha dedim yerde ararken burda buldum. Baktım ucuzda bişey, market biberi hem tatlıdırda bu, cipslerdeki gibi falandır en fazla amk ne olcak. Aldım geldim eve açtım boşalttım pakedi derken babamın kapıyı açtığını duydum. Alelacele tabağın köşesine ekledim market biberini. koydum delilleri sildim son anda kurtuldum.

    Akşam geldi çattı. Sofra kuruldu. Biberler geldi. Her şey tam istediğim gibi gitti. Benim koyduğum taraf önüme denk geldi. Neyse;
    Babam dedi ben beş tane sen beş tane. Bende iyi dedim tamam, olan sana olur amk.
    Adam beşini birden soktu çiğnedi yuttu, tepki yok. Dedim baba ben 10 tane alıp sıramı devrediyorum diyerekten on biberi de ağzıma soktum. Isırmamla mekgibano paprikantenin sol taşaklarımdan miğdeme geçişini hissettim. Hala konuşamıyorum amk. Başlık açmak daha yeni aklıma geldi.
    ···
   tümünü göster