/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +72 -9
    Ben Mount and blade deki KERGiTLERiN KAĞANI SANJAR HAN..
    Orduma yeni bi Kergit atlı okcusu katıldı, iyi savaşçı ama bi gibten anladığı yok malın.
    3-4 sarranid komutanı tokatlamış bu bin. Az kendime çekip kölem yapmak için Lord yaptım bunu sevindi koduğumun çomarı.
    ikide bir yanıma gelip hal hatır soruyor, yağcılık yapıyor bin.
    Neyse, Bu salağın köyünü veigarlar yağmalarken görmüş, bizimkide üstlerine akın etmiş, veigler i kaçırmış aferim ama bizim bu mal sen onları nelag kalesine kadar kovalamış, derdin ne lan adamların kalesine kadar kovalıyon 3-5kişilik ordunla. Yürek yemiş huur çocuğu.
    Bizimkini gören Lord Haris ve Nelag bu ne cesarettir yiğidim seni tanımak istiyorum demiş. Bizimkide direk girmiş bunlara, yenmesinin imkanı yok nasıl ettiyse kazanmış bin ordan sonra köye saldırıp Kalede ki garnizonu çıkarttıktan sonra kaleyi ele geçirmiş aferim, taktir ettim ama hala sevmiyorum bini.
    Bu eli yüzü yara, zırhı parçalanmış, atı ölmek üzere huzuruma geldi, bu halde gülüyor hala, Sanjar komutanım Sanjar komutanım, buyur asker dedim, düşmanın anasını gibtim. Göğüsünü gere gere komutanım kaleyi aldım ve benim olmasını istiyorum dedim, aha bak burda yarağımın başında kale al aha, kovdum bunu huzurumdan bu ne küstahlık, Kızını eşim olarak alacağım Akadan Noyana verdim, bizim saf yedirememiş Dostum Han'la işbirliği yapıp beni tahttan iniderecekmiş.
    Şuan Akadan Noyanın kızını gibiyorum burdan size gelecem.
    ···
   tümünü göster