/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +10
    1 rez geldi ama olsun devam ediyorum.

    Interneti bağlatmışlardı okul açılmasına az bi süre kala bi akşam oyun oynarken kapı çaldı kimse bakmadı içerden ses geldi babam kapıyı aç dedi kapıyı açmaya giderken kim bu dıbına koyduğum diyerek kapıyı açtım böyle bi güzellik yoktu kiraz dudakları buğday teni büyük gözleri kirpikleri bile çok güzeldi saçları düz ve kahverengi merhaba dedim annemle kek yaptık sizede getirmek istedim dedi teşekkür ettim ve uyuyana kadar onu düşündüm.

    Uyandığımda evde kimse yoktu bazanın altına sakladığım sigarami cikarar yaktım bi tane ve kahvaltimi hazirlamak için mutfağa geçtim dünkü gelen kekleri yemiştim gerçekten güzeldi arkadaşım olmadığından evde geçirdim zamanımı okul açılana kadar.

    Ve büyük gün gelmişti okulun açıldığı güne geldik sabah kalktım 2 saat vardı okulun açılmasına kahvaltı ettim banyo edip dişlerimi firçaladım çok giderim olmasada temiz biriydim üstümü giyinmeye koyuldum sivil giyindim ilk günden kim gibler diye yola çıktım zaten 15 dakikalık yol vardı sonunda okula varmıştım.

    Istiklal marşı okutacaklar felan okula geldim sınıfımın şubesine girdim önceden babama msj atmışlardı. yan sıramda o bize kek getiren kızı gördüm yine hayallere daldım evlilik mutlu hayat derken biri dürttü beni irkildim müdür beni çağırıyordu müdüre doğru gittim müdürden bir haylice uzundum çocuğum gibi duruyor ve beni ilk günden azarlamaya başladı neden kıyafetlerin yok diye ilk gün dedim paran yoksa ben alırım dedi beynimden vurulmuşa döndüm kendimi toplayarak ne münasebet dedim kızarmıştı müdür. Komşu kızı bana bakıyordu gururluydum ama ilk günden herkes beni tanımıştı nerdeyse.
    ···
   tümünü göster