/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +5
    Sınıfa girdik yanıma kerem diye baya yakışıklı bi çocuk geldi hocayla iyi konuştun dedi ben kerem dedi hoş geldin dedi tanıştık ilk arkadaşım kızların beyaz atlı prensi keremdi.

    Hocalara kendimizi tanitiyoruz hocalar tanitiyo kendilerini. Okulun öğle arası hem yemek yiyip hemde sigara içeceğim bir yer aradım ama bulamadım sigarayı okulda içerim dedim yaktım sigaramı okula doğru ilerliyorum ilkeri gördüm ve biraz ilerde hikmeti birbirleriyle kafa kafaya geldiler ilk yumruğu kerem salladı hikmet sarsıldı sonra grup dövüş işte ben ayırmak için keremi çektim ama sigaramı bırakmadım işte hikmet bana sağlam bi tekme vurmuştu senmisin bana vuran dedim ilker gille birlikte kavga ettim ama iyi vurmuşlardı. Yani hepimizi perişan etmişlerdi. Kerem'le sınıfa girdik ikimizde zütü başı dağıtmış şekilde girdik sınıfa hoca siz ikiniz kavgamı ettininiz birbirinizle dedi müdürü aradı ilk günden birbirlerine girmiş diye hoca direk müdüre zütürdü bana zaten gıcık kapmıştı keremide sevmiyordu anlayabiliyordum direk yazdı bize bu hafta gelmeyin okula diye ilk günden uzaklaştırma almıştım.

    Okulun bahçesinden çıktık paketi kemerden çıkartıp yaktım bitane keremle döndük kerem harbi çocuktu bana numarasını verdi yarın seni bizimkilerle buluşturayım diye tamam dedim geze geze eve gittim eve giderken bi meslek lisesinin önünden geçtim hikmet gildi yanlarına çağırdılar artık yapacak bişey yoktu yiyecektik dayak gittim sağlam bi tekme yedim taşşaklarıma yere düştüm etrafımı çevirip gibtiler dövmeyi bıraktıklarında eve gitmek için tutuna tutuna eve gitmeye çalışıyordum eve vardığımda kapıyı çaldım ama kan kusuyorum yere düştüm komşu kızı geldi koluma girdi beni bizim eve zütürdü gerisini hatırlamıyorum zaten.

    Uyandığımda saat öğleden sonra'ydı annem geldi sandalyeyi çekti oturdu yanıma corba iciriyor cok yorgundum annem uyarıyor beni hemde ağlıyor tek çocuk olduğum için annem beni çok severdi işte dışari çıkmam lazımdı ayağı kalkmaya yeltendim babam odaya girdi.
    ···
   tümünü göster