/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +94 -5
    Evet beyler beni bilenler bilir olur olmadık yerlerde altıma sıçarım.

    Gaziantepte olanlar bilir genelde sabah kalhvaltılarında Beyran içilir. Bende dün sabah uyandım 2 şiş ciğer kebabından sonra üstünden beyranımı içip atomu parçalayacak hale geldim sonra da üstüne çay sigara yapıp iyice keyifli hale geldim.

    Öğlende 2 acılı nohut dürümü yedikten sonra 4 dilim baklavayı da sütle beraber yedikten sonra midemden "senin sülaleni gibeyim az ye bin" sesini duydum . Bu arada beyler ben evden başka hiçbir yerde sıçamam. Neyse öyle böyle saat 5 e kadar dayandım ve patrondan asker uğurlamamız var diye izin alıp eve doğru yol aldım.

    Eve gelip tam lavaboya giderken babam yanıma geldi hadi hemen çıkalımda yeğenime para vereceğim dedi . Bende ayakta zor duruyorum , tamam amk hadi gidelim dedim ve babaannemlere geldik tüm sülale orda gülüşmeler , kahkahalar havada uçuşuyor . Ben köşede ecel terleri döküyorum , tak öyle zütüme dayandı ki millet üzüldüğümden kızardığımı sanıyor ama bilmiyorlar ki ben orda can çekişiyorum .

    Neyse vakit geldi asker uğurlamaya gittik ben biraz oturunca rahatlamış bir şekilde otogara gidiyorum ailemle. Lan bir geldim davullar zurnalar herkes oynuyor . Amk davulcusuda Yen'i gelenlerin yanına bahşiş almaya geliyor bende oynayayımda gelmesin yanıma dedim .

    Ben kendimi ritme kaptırmış hayvan gibi tepinirken tak bir anda bastırdı ki anlatamam amk o anda da davulcu yanımda güm güm yerleri inletince bende altıma sıçmaya başladım . Davul her güm dediğinde bende pat pat sıçıyorum aynı zamanda oynuyorum bir yandan da ağlıyorum rezilliğime.

    Herkes beni teskin etmeye çalışıyor oğlum yeter ağlama diye sanıyorlar ki kuzenime üzülüyorum ben altıma sıçtım lan altıma amk. Bir an babam yanıma geldi bu koku ne lan bin dedi yoksa bu yaşta Altınamı sıçtın sülalesini gibtiğim dedi.

    Artık sarsıla sarsıla ağlıyordum neyse kuzen gitti bizde arabalara binip eve dönecez ama babam gibtir git seni arabaya almam dedi. Annemde yalvar yakar beni arabaya aldı. Arabada kango amk babam oturtmadı ayakta gideceksin bin dedi . 1.80 adamım 2 büklüm 1 saat yolculuk yaptım buz gibi havada cam açık 1 saat yolculuğun ardından ishal olmuşum dünden beri odamda karantina altındayım yardım edin.
    ···
   tümünü göster