/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +280 -14
    Bundan 6-7 sene once incide ucukuncu nesiller yeni gelmisti. Liseliler hatta universiteliler bilmez. universiteliler, biliyorsaniz birakin olum okulu. Kacinci seneniz amk. Vaktinize yazik... Neyse, bundan 6-7 sene once incide ucukuncu nesiller yeni gelmisti. Birinci ve ikinci nesiller acayip sinir olurdu bize. Cunku deyim yerindeyse ananciydik. Bircogumuz liseliydi. Seviye farki ortadaydi. Bircok birinci nesil sozlugu birakti. Zaten vahim olay da o zaman yasanmisti. Hepsi liseliydi amk. Liselisin tamam da gibiklik yapmak nedir? Simdi oybirinci nesil varmis. Oybirinci ne lan. Dotucu geldi (liseliler bilmez ilk adi gotuncuydu). Anancilar artti. Bebisinciler geldi daha dotunculere alismamisken. Sonra Analtincilar geldi. Iste ben o zaman sozlugu birakmistim.

    Sozluk cok degismis. Arayuz degismis, url degismis. Tadi kalmamis lan sozlugun. Siz nereden bileceksiniz ben butonunun calismadigi gunleri? Nereden bileceksiniz takip ettiginiz basligin linkini bir dosyaya kaydetmeyi? simdi reserved diyip geciyorsunuz tabi isiniz kolay. Ben butonuna tiklar bulurum nasil olsa kafasindasiniz. Calismiyordu lan buton.

    Am gunu yag olayini da bilmezsiniz. Medya gibertmelerini anca youtubedan bilirsiniz.
    Facebook gibertmesi yuzunden kac kisinin hesabindan oldugunu da bilmezsiniz.
    Sozlukte eskiden am got meme paylasimlari yapan kizlar vardi. yuzlerini gostermeden kucuk kagitlara incigiber yazip meme filan paylasirlardi. Neredeyse Turkiye'nin 4chaniydi inci. O kadar ozgur, o kadar sacma ve eglenceliydi.

    "Acmayin dedeleri" in gercek anlamini kim bilir? Banyo yapan dedeler mi? Yarrrraaak o. O videonun tarayiciyi ele gecirmesidir dedeler. x'e basinca kapanmamasidir. Nereden bileceksiniz amk. Yas ortalamaniz gibseler 12.5 filan.

    Edit: Baslik trend olmus. Bu entariyi girerken boyle bir amacim yoktu. Ama goruyorum ki benim gibi dusunen, neslinden bagimsiz yuzlerce yazar var. Sevindim lan. Bunu ananci tayfa okusun. Okusun da gorsun sozlugu ne hale cevirdiklerini. Ozluyoruz lan eski inciyi. Bellki yavas yavas duzelir. Gulmekten sandalyeden dustugumuz, aglamaktan goz pinarlarimizin kurudugu hikayeler geri gelir belki.
    ···
   tümünü göster