/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +299 -53
    Her sabah 8de kalkıyorum. Reisimiz Erdoğanın sayesinde akan musluğumdan elimi yüzümü yıkıyorum.

    Reisimizin uzaya yollamış olduğu Türksat uydusuna bağlı televizyonundan A HABER açıyorum cia nın deşifre oluşunu izliyorum reis sayesinde.

    Ardından çomar sütüyle kahvaltımı yapıyor, sabah gazetesini okuyup, dış mihrakların oyununa gelişimizi, fötönün Reisimizi oyuna getirmesinin arkasında Abd ve israil olduğunu büyük bir şaşkınlıkla öğrenip kahvaltımı bitiyorum.

    Okul ceketimi, beyaz çoraplarımı giyerek Reisimizin açtığı imam hatip lisesine yola koyuluyorum, her biri Türkiye'nin geleceği, bilim adamları, yazarları, doktorları olacak okul arkadaşlarımın yanına gidiyorum ve herkese selam verip duvardaki Atatürk resmine bakarak bir milleti bir gecede cahil bırakan adamın burda ne işi var Allah'tan Reis başa geldi de ülkenin refahı huzuru arttı her şeyi ona borçluyuz diyerek derse başlıyoruz

    Çıkışta akp mitingine gidiyorum annem ve babam ile, annem muhabire
    -Kılıçdaroğlu sen merdivene ters bindin, milleti ters bindiremezsin. Erdoğan'ın zütünün kılıyım.
    Diyerek Reise bağlılığımızı gösteriyoruz, maşallah anneme ne de güzel söyledi.

    Sonra babama çevrildi mikrofon, reis hakkında görüşünü sordular, adam heyecanlandı biran, panik atak oldu biraz düşündükten sonra ;
    -yalarum... Onu diyerek cevap verdi ve sevgimizi bir kez daha dile getirdi. Göğsüm kabardı Allah'a ve reise hamd olsun böyle ailem var.

    Miting sırasında 'Türkçülüğe', 'fötöye', 'dış mihraklara... Hepsini aşağıladık nefretle kınadık. Daha hiç bi işleri düzgün gitmeyecek Allahın izniyle ne de olsa Hz. muhafazid son peygamber olmasaydı, son peygamber olacak bi Reise sahiptik, Allah diyor her kelimesinde reis.

    Dönüşte yine Reisin yaptığı yol, kaldırım, ve metroya bindik oturup kitap okuyan mini etekli kıza babam dayanamdı kısa giyindiği için tekme attı. Özgür bi ülke olduğumuz için reis sayesinde ifadesinden sonra serbest kaldı babacım o kızında aklı başına gelir kapanır inşallah.

    Metrodaki Hristiyan almanları islama davet ettik zorla kelimeyi şehadet getittirdik darısı bizim Atatürkçü, AKP li olamayan vatandaşlarımıza.

    Akşam namazına gidip yaşlı amcalara Reisin büyüklüğünü anlatırken namazı kaçırmışız varsın reis uğrunda birşey olmaz. Hatta dayının biri Mehdi yi anlattı aynı Reis maşallah.

    Eve gelip Diriliş Ertuğrul Gazi Atamın dizisini izledim ve gaza gelip o heyecanla dışarda buldum kendimi birde ne görüyüm iki genç el ele tutuşmuş oturuyorlar, aile var burda münafıklar, nasıl bi ülkede yaşıyoruz, kahrolsun laiklik yaşasın şeriat diyerek, yanlarına gittim ve hiçmi utanmanız yok, siz nasıl Müslümansınız burası Türkiye, biz Osmanlı Torunuyuz diyip evlerine kadar kovaladım bunları.

    Yattıktan sonra Büşranur ile konuşmaya başladım sanki birbirimiz için yaratılmış idik onunda instagram biyografisinfe 'Kunfeyekun',
    'Recep Tayyip Erdoğan', 'HEDEF2023' 'Cecelist', 'imam hatip lisesi 10.sınıf', gibi şeyler yazıyordu.

    Son olarak Üstadım Kadir Mısıroğlu nudan tarih dersleri aldım ;Atatürk'ün cin olduğunu. ingiliz ajanı olduğunu , Karl Marx ın Das Capital kitabını cinlilerin yazdığını, SHAKESPEARE in aslında şeyh pir ve gizli müslüman olduğunu, Halil inancık ve ilber Ortaylının yalan tarih bildiğini öğrendikten sonra ;

    içliklerimi giyip uyudum...
    ···
   tümünü göster