/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +70 -3
    yatağa girdiğimizde tatlı bir ön sevişme arkasından hardcore bir sex artık dizlerimde derman kalmadı diyerek son kez boşaldım amk bu kadar hayatımın değişmesinin anlamı ne niye bu kadar geciktim diyerekten duş almak için banyoya girdim soğuk suyla duş alıp tekrar bodruma indim upload yaptım o videoyu ama izledikçe kusasım geldi öyle bir şey yok ya kolundaki kıllarını geçtim deri amk deri yüzdüler et gözüküyordu...

    videoyu youtubeye atsam oha amk manyaklık yapma fırat dedim mesaj kutuma baktım ciddi anlamda bir trafik vardı maillerimde nedense herkes bir şekilde benimle tanışmak istiyordu koko aldım bir şerit daha kafam kazan oldu patlıyordum.. pc başında uyuya kalmışım kalktığımda zorla lavoboya gittim..

    E: çık artık nasıl bir sıçma
    B: dur az
    E: ya çık işte sıkıştım
    B: senin dıbına koyum ben
    E: koy koy da bu nasıl sıçmak
    B: kusuyordum
    E: neden
    B: üşüttüm galiba kahvaltı hazırmı
    E: 15 dk

    amk çok çekmişim beni bayıltmış midemin azına sıçmış soğukta iyice şifayı kapacakken uyanmışım üstümü değiştirip dışarı çıktım gidip para işlerini hallettim 900€ yu tl ye çevirdim birde sigara yaktım keyif sigarası ohh. miss amk dedim eve giderken ekmek aldım marketten çıkarken kahveleri gördüm koliyi komple aldım..

    eve girince bir kahve içtim mide ağrım filan kalmadı ama başım zonkluyordu bir de esranın üstümdeki etkisi büyüktü çok iyi bir partnerdi ve deep web e 2 hafta ara versemmi diye içten içe düşünmeye başladım ve bu bir imkansızdı kargo ne zaman gelir acaba diye düşündüm.

    E: neyin var
    B: sen nerelisin
    E: manisa
    B: ilk senen mi
    E: 2. senem
    B: bana şehri gezdirsene
    E: olur ne zaman istersen
    B: bugün yemekten sonra
    E: sen iyisin dimi
    B: iyiyim sadece çok yordun bu gece beni
    E: pislik
    B: ben hazırlanıyorum sende hazırlan çıkalım
    E: tamm
    ···
    1. 1.
      0
      la hızlı atsan biraz daha müthiş olucak
      ···
    2. 2.
      0
      krdş biraz hızlı bea
      ···
   tümünü göster