/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +191 -66
    Bazı insanlar deep-webi bir şaka olarak görürler, değil... Hiç kimse oraya girmeyi değil, yanından geçmeyi bile düşünmemeli.Çünkü bu yer seni yaralayan ve seni dehşete kapılmış bir şekilde bırakan bir siber hayalettir. Bunu biliyorum çünkü ben bir hackerim yada bir zamanlar öyleydim... Bilgisayarları 12 yaşımdan beri kullanıyorum. Herzaman internette keşfedilmemiş alanları bulmak beni büyülemişti. Yazılım konusunda oldukça iyi olmuştum ve dial-up internetin beni etkilemediği bir konuma gelmiştim.Özellikle de bilgisayarın tarama hızını öldürmeyi bildiğinizde yapmanız gereken prosedürü iyi biliyordum. Diğer bir deyişle ne yaptığım konusunda gayet iyi fikrim vardı.20 yaşıma geldiğimde hacking konusunda kendi ismimi hafiften duyurmaya başlıyordum. Hatta google arama çubuğunu hacklemeyi başaran birkaç bin kişiden biriydim(Burada biraz detaylı anlatıyor ama çeviremedim. Kusura bakmayın.)
    Bunu youtube haklarını satın alan, iğrenç içerik üreten ve telif hakkını istedikleri gibi ihlal eden youtuberlara bir kişisel saldırı olarak görüyordum. Youtube'nin eski yılları pek güzel değildi. Google'nin küçük satın alımı yüzünden kanalım defalarca kapatıldı ama tabiki bunun hikayeyle yakından uzaktan alakası yok. Size sadece bir tarih dersi veriyorum özellikle de dışarıda olan genç internet vatandaşları için. Hacker olan herkes deep-webi biliyordu.

    Arkadaşlar hikaye öncelikle youtube'de yabancı bir kanaldan (ç)alıntıdır. Elimden geldiğince çevirmeye çalışıcağım. Eğer ilgi gelirse devamı gelicek.
    Edit=Arkadaşlar çoğu kişi deep-webe site dememden dolayı triggered olmuş. Youtube'den dinleyerek çeviriyorum bu hikayeyi. Orjinalinde site demiyordu ama ben yazmışım. Kusura bakmayın
    ···
   tümünü göster