/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 551.
    +2
    kesinlikle muazzam bir eser olmuş. akıl ve mantığın, hormonlar karşısındaki bir nevi savaşı. burda tamamen aşık olarak, karşı tarafa erkek/kız yaptığımız hareketler akıl ve mantığa aykırı oluyor, çünkü biz aciziz. biz aşık olduk. o olmadı ve ona karşı "mantıksız" olduk. nereye atıldık? "sıradanlar" torbasına, 4 kere katlanmış bir kağıt olarak, kapalı bir biçimde atıldık. bir farkımız kalmadı.

    genel olarak bu arkadaşın yazdığı herşeye katılıyorum ama yazıda aslında çoğunlukla genelleme var. bana göre bu aşk dediğimiz şeyin gerçek olması, iki tarafın da aciz düşmesi sonucu olur. bir taraf acizken, diğer taraf aciz olmazsa sıkıntı çıkar. beynimiz bize o aşık olan kızı mantıksız kılıyor beyler, yani o bize kendini beğendirmeye çalışırken, "mantıksız" konumuna düşüyor ve sonuç olarak bize o aşık olan herkes grubuna giriyor ve sıçıyor bu kızlarda da geçerli.

    ben kesinlikle bu 11 metnin screenshot'unu alıp, bi kenara koyacağım bunun gibi eserleri de her zaman bir kenara saklamışımdır, çok ama çok mantıklı ve doğru şeyler bunlar. günümüzde çok sıradan insanlar var ve bunlardan siz olmayın.
    ···
   tümünü göster