/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +105 -26
    dıbına koduğumun topu
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      helal et
      hacı, ne diyosun?
      günah ama eyvallah böyle hoşuma gidiyo desen anlıycam ama sen kuranı ve allahın keldıbını çarpıtıyorsun ki bu yaptığın yanlış.
      kuranda eşcinsellere tövbe edip doğruya dönene kadar işkence edilmesi gerektiği yazar yakın zamanda okuduğum için aklımda biraz araştır bulursun hangi ayet olduğunu gece gece çok yorgunum.
      lut kavminin sapıklıkları arasında eşcinsellik de vardır. ayrıca sadece doğuştan olan bir şey değil bu. bu gün mtv de bütün gün twerk yapan erkek kızlar oynuyorsa, babasının kızıyla ilişkiye girdiği ve eşcinselliğin gırla olduğu shameless gibi diziler çekiliyorsa, tüm amerikalı pop şarkıcıları hep birlikte lgbt ye destek verip eşcinllikle ilgili klipler çekip şarkılar yazıyorsa bunun da etkisi vardır.
      neyse son cümle olarak;
      zütünü kime gibtirttiğin umrumda değil, kuranı çarpıtıp insanları yanlış bilgilendirmen doğru değil, aşk diye bişey olduğunu zannetimiyorum o yüzden love wins gibi triplere giremiycem. ki aşk varsa o aşk arzudan bağımsızdır. yani sen ilişkide bulunmadığın sürece doğru bulduğun kişiyle aşkını yaşayabilirsin (yanlış bi yorum yapmak istemiyorum allah da iyi bilir elbet).
      ···
    2. 2.
      0
      Görünsün diye yazıyorum buraya pgibiyatristim ve eşcinselliğin doğuştan gelen en ufak bir şeyi yoktur tamamen kendi kafanızda kuruğunuz bir şeydir bebek anne karnındayken ilk önce X kromozomu etkilerini gösterir (dişi XX , erkek XY ) ve dişilik özellikleriniz ortaya çıkar meme ucumuzun olmasının sebebi budur sonra 2. Yani cinsiyetimizi belirleyecek olan gonozom devreye girer burdan sonra geri dönüş yoktur çünkü ergenliğin sonuna kadar fiziksel ve pgibolojik olarak dişiyse dişi bir birey erkekse erkek bir birey olarak yetişir asıl mevzu tam olarak o ergenlik döneminde başlar ki bu da günümüz gençlerinin ne kadar ahmak olduğunun göstergesidir bunu neden yaptıklarını çoğu kendi bile bilmiyor ayrıca eşcinsel olunca karşı cinse daha yakın olabileceğini düşünen kişiler de vardır bunun bariz örenekleri mevcuttur eşcinsel olupda bir sürü karşı cinsi zütüren

      Özet: Eşcinsellik doğuştan yoktur
      ···
   tümünü göster