/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4
    19.01.2013 02:00 sularında almış olduğum bu hesabımı gece belki açıktır alımlar diyerek girdiğim ve alelacele alımlar kapanmadan aklımdan gecen bu ilk ismi yazdım. nickin içeriği aslında "naber"i ikinci sefer sözlüktaşlarımla buluşmanın verdiği mutlulugun ve selamımın parçası, "bob" ise holywood'tan içinde "dostlukla" ilişkilendirilen ismi almam gerektiği hissettim.

    20.03.2017 02:00 sularında sözlüğü bırakma kararını vermek zorunda kaldım. yaş oldu 25 artık mesleğimi ele alma zamanım ve bir buçuk senelik yoğun bir tempoya girecem ve buraya zaman ayırmak istememle alakalı.

    sözlüğün yeni teması ile uzaklaşma sürecenin başlaması ve tüm eski panpalarımın birer birer silik yemesi ve sözlüğü bırakmaları yeni panpalarımıza adapte olamamam da bir diğer neden tabi.

    liselileri ezin, yaratıcı olun, emeğe saygıyı unutmayın, emek hırsızlarına her zaman gereken cevabı verin, yardıma ihtiyacı olan her panpamıza her desteği verin, pirim yapmaya çalışan amlılara pirim vermeyin (arada iyi amlılar da oluyor tabi onları da üzmeyin)

    burdan tüm panpalarıma kucak dolusu sevgiler umarım tekrar görüşürüz. eğer görüşürsek ilk açacagım başlıkta bir kaç panpamı sevindireceğim bir kampanya yapacam entry numarasına göre bir şeyler dağıtacam ve şuku-nick6 şelale.

    haydi eyv

    (profil fotomda ki reisin adı; minah bird. pembe panterin babasıdır atasıdır. minahı da ezdirmeyin giberun. izleyin saglam reistir. eskiler bilir.)
    https://www.youtube.com/watch?v=2tDY2TcHNYI
    ···
   tümünü göster