/i/Tespit

  1. 26.
    +6 -1
    1)Yeni bir cumhuriyet Kuracaksın.

    2)Devrimler yapacaksın.

    3)Ondan daha dürüst, cesur Olacaksın

    4)Cephede savaşmış olacaksın.

    5)Karizman olacak.

    6)Tüm mal varlığını ülkene bağışlamış olacaksın.

    7)Köylü efendin olacak.

    8)Doğayı ondan daha fazla seviyor olacaksın..

    9)Ayrım yapmadan tüm halkı seveceksin.

    10)Tüm dünya ülkeleri saygı duyacak.

    11)Laik olacaksın.

    12)Daha çağdaş ve kültürlü olacaksın.

    13)Kısacası ADAM OLACAKSIN.

    1. 600'yıl yönetilmiş bir sistemi kaldırmam buda benim delikanlılığım olur onun gibi başa geliceksem eğer başa geliceksem böyle bir yok sayma dünyanın hiç bir yerinde yok insanlara istemediği şeyi dayatmakmı lazım cumhuriyet istemeyenler insan değil yani ve şuan cumhuriyet istemeyenler isteyenlerden daha çok hatırlatırım hani halkın dediği çoğunluğun dediği oluyordu ?_!!!.

    Çelişkiye bak ya ben başka bir inanışa sahipsem cumhuriyetten memnun değilsem illaha cumhuriyet kurucam yani eleştirmek için saçmalığın danişkası o zaman sizde hiç bir padişaha dil uzatamazsınız çünkü onların gibi istanbulu feth edin adaleti gözetin yenilikler getirin kıtalara hükmedin onlar gibi ilim tahsili yapın sonra konuşalım çelişki sinekleri

    2.
    Kime göre devrim neye göre devrim savaştığın düşman birliklerin devrim diye ülkelerine niteledikleri şeyi kopyalamakmı devrim güldüm sadece.

    3.
    Konyada şeriatı öven müslüman kesimi arkasına almak için izmirde islamiyeti ve ankarada aşağılayan bir insan nasıl dürüst olur ayrıca ruslara yaptığı sözünde durmama hadisesini araştır

    4. Cephede savaşması hikaye mareşalde değildir fevzi çakmak mareşaldir 3'savaş kazanan mareşal olur demekki 2'savaştan fazlasını kazanamamış.

    5. O boyla anca karınca karizması taşırsın

    6.

    Tabi bir şahsın sülalesi saklanırsa bu şahıs ülkenin saygı duyduğu uğruna heykeller diktiği bir insansanız varisiniz olmadığı için malınızı devlete bağışlayabilirsiniz ayrıca sormazlarmı adama o kadar mal varlığını alnının teriylemi kazanmış gasp ettiği orman çiftliğide sadece bir misal

    7.

    Köylü efendin olacak ama büyük şehirlere palas kıyafetli insan sokmayacaksın kabahatinde kusrundan büyük olacak aşık veyselin ankaraya fakir olduğu için giremeyişini araştır cahilcim taksim gibi kızılay gibi yerlere turistler gelirmişte o şekilde fakir kıyafetli insan görürmüşte kötü zanda bulunurmuşta hep bunlar tamamen açık açık zalimliğin deliliğin bir göstergesi değilmi

    8. Doğa sevgisini zalim birisinden öğrenecek değiliz benim Peygamberin 1400'yıl önce söylemiş zaten : kaynak :

    http://www.fikih.info/kiy...ni-dikiniz-hadisi-serifi/

    9. Ayrım yapmamakmı güldüm sadece Türklerin kafataslarını araştıran ne mutlu Türküm diyene diye and içen Türklerin kanının asil olduğunu o gücün kanında mevcut olduğunu söyleyen açık açık ırkçılık gözeten bir insana nasıl ayrım yapmamış diyebilirsin yıllarca okuduğun biricik paşanın yazdırdığı andı iyice kavrayamamışsın demekki bir ömürde okusan anlamazsın çünkü sorgulaman 0

    Ayetle el cevap : http://www.kuran-ikerim.o...php?s=article&aid=384

    http://hadistweet.blogspo...iyetcilik-ile-ilgili.html

    Demek oluyorki Arap doğan bir insan Türklerden aşağı peki sormazlarmı insana sen anne babanı doğacağın yeri kendinmi seçiyorsun hitlerden farkı ne bu adamın !

    10. Bende 600'yıl hasımlarına avrupaya ve nice ülkelere dini görüşüyle itikadıyla imanıyla baş kaldıran onları bozguna uğratan bir toplumun başına gelip tamda batılıların istediği gibi çanakkalede hasımlarımla batılılarla çarpışıp sonra onların ekmeğine yağ sürücek şekilde batı medeni kanunları sözde medeni kanunlarını alıp yönetim sistemini getirtip onların istediği şeyi absürt şekilde bu vatana getirseydim adamlar banada saygı duyardı çünkü onlara hizmet etmiş oluyorum.

    11. Allah Allah neden laik olucakmışım onun gibi laik olucaksam hiç olmuyım daha iyi laikim özgürlükçüyüm diceksin ama devlet kurumlarına giyim kuşama karışıcaksın zorla şapka taktırtıcaksın en basit örnekler 600'yıl giyilen şapkaları kültürü yok ediceksin hasmınnı kıyafetlerini giymeyi kendine bir övgü şiar sayıcaksın ingiltere ondan daha laik ingilterede suç işleyen kişi yahudiyle yahudi kanunlarına müslümansa müslüman kanunlarına hristiyansa hristiyan kanunlarına göre yargılanıyor demekki ingiltere burayı feth etse daha çok laik olucaktınız şimdi bir suç işlesen kendi kanunlarına göre bile yargılanmıyorsun batıdan kopyalanmış kanunlarla yargılanıyorsun adaletmi bu laiklik nerede ???

    12.

    Batının çağdaşlığını değil kıyafetini pis ahlakını dilini getirdi bu memlekete .

    13.

    Eğer bana ingiliz nişan vericekse batı övgülerde bulunucaksa ben nerede hata yaptım diye düşünmeden edemem benim adamlığım beni ülkemde kırmaya gelen insanlar tarafından belirlenicekse kalsın öyle adamlık yerin dibine batsın

    Bana cevap veremezsiniz çünkü cahil ve fanatik taraftarsınız
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3 -3
      Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir lider eleştirilmez değildir koruma kanunu ne demekya ölmüşsün gitmişsin demekki bir şeylerden kaygın varki seçeren belli değil akrabaların belli değil soyun sopun gizli gökten zembillemi geldi bu adam cevap verin bunlara cevap okuyup geçersiniz anca çünkü sapına kadar haklıyım fanatik taraftar acizsiniz
      ···
    2. 2.
      +3
      Hangi liderin seçeresi gizli göster bana tarikatları kapattırcaksın buna özgürlük diceksin amerikaya bak satanist tarikatları bile bulursun mason tarikatları ve nicesi ben eğer müslüman isem birlik olup kendi cemaatimle dinimin emrettiği birlik olmam dinin ipinde birleşmemi engelliceksin ama gençleri diskolara gerizekalıca şarkılar eşliğinde alkoller ile dans ettiği fuhuş yuvalarına dokunmucaksın tam tersine batıdan kopyalayıp bu pisliği buraya getiriceksin ama bir zikir meclisi yada dini inanışına göre birlikte sohbet eden kuran okuyan tarikatlarda dahil hepsini kapatıcaksın birde laikim dicekisn tükürürler öyle laikliğe efendi ! ! !

      Kafam tam yerinde değil daha neler neler anlatırım anlatmakla bitmez.
      ···
    3. 3.
      +3
      Ağzına sağlık kardeşim çok güzel yazmışsın
      ···
      1. 1.
        +3
        -içerik gizlenmiştir.-
        ···
      2. 2.
        +3
        Gelin cevap verin veremezsiniz zalimler.

        Alçaklar ey müminler kardeşlerim bildiğimin Alimi bilmediğimin Cahiliyim ama bu konuda çok bilgiliyim bu zalim konusunda.

        Dinsiz kitapsiz bir insan bile bu zalimliği görmesi lazım inatçı olmayın kabul edin vicdanınızla okuyun eğer kemalist iseniz inatçı olmayın eğer göremiyorsanız kalbiniz mühürlenmiştir demekki.

        Hep söylenen o saçma akıl yoksunu savunmayada bir cevap vereyim her yerde söyleyin duyduğunuzda.

        Bu cahil zalimler diyorki kemal olmasa anan kimdi bilmezdin bre akılsız ahmak herifler şöyle misal vereyim ben makedonya göçmeniyim Osmanlı balkanları kaybedeli yıllar oldu şimdi makedonyayı bir hristiyan hükümeti yönetiyor Osmanlıdan işgal edilen bu toprakta benim baba annemin babası nasıl namaz kılmış nasıl ibadet etmiş nasıl müslüman olmuş açıklayın alçaklar insan doğumunu kendisimi seçiyorda anan kimdi bilmezdin diyorsun şerefsiz herifler.

        Japonyada doğan bir asyalı çinde doğan bir çekik gözlü afrikada doğan bir siyahi olarak yaratılmayı kendinizmi seçtiniz Allah beni isterse mekkede yaratırdı burada yarattı şimdi o zalim adam diyelimki savaşı kaybetti ne fark eder kafir bir ailede yada mümin bir ailede doğmak tamamen Allahın dileği ile olur ingiliz fetih etse bile burayı belkide ben Türkmenistanda takva ehli bir ailede doğacaktım anan kimdi yazmışım pardon baban kimdi diyor bu zalimler Allahın yaratmasına zıt konuşan pislikler ne akıl var ne mantık var sizde be rezil ve zelil gebermeyeseniz diye söylüyorum batılı savunmayı sevmeyi bırakın müslüman olupta bu adamı sevenlerden bahsediyorum Allah onlara layığını veriyor zaten
        ···
      3. 3.
        +3
        Son olarak savaşı Osmanlı topraklarında yetişmiş yaşamış gençler kazandı bu kafir adam değil bu zalim adamı padişah ordunun başına verdi nereden bilsin bu zalimin hain olacağını batıya yaranacağını.

        Profile gözü boşuna koymadım trollük olsun diye koymuştum göz görme manasına koydum olayın bir iç yüzü var birde dış.

        Mümin din kardeşlerime iç yüzünden bir kaç misal vereyim.

        Said nursi mübareği tam hançer ile bu firavunu katledicekti ankarada boş bir anında birden zamanın baş evliyası dur ahir zamanı daha ne kadar engelleyeceksiniz dediğini işitiyor demekki halk bu cezaya müstahak olmuş diyor hançerini yerine koyuyor hapislerde çürümeyi kabulleniyor.

        Bir misal daha Şeyh şerafettin rüyasında görüyor bu zalimin neler yapacağını yoıksa cemaatiyle beraber El Kahhar esması okuyalımmı okumayalımmı diye düşünüyormuş ahir zamandan işaret alıyor sonra vaz geçiyor müstehaklar diye.

        Ve son olarak Abdulhamid padişah bu zalimlerin önünde Hz Hızır a.s görüyor yardım ederken bilirsiniz Hz Musa Hz Hızır kıssasını kuranda küçücük bir çocuğun boynunu kırıyor ama içinde hikmet gizli Hz Hızır a.sda Allahın ona vermiş olduğu sırlı izinler vardır Abdulhamid han hz diyorki müstehak olmuş ümmeti Muha mmed buda işin esrar perdesi Muhyiddin Arabi daha yüzyıllar öncesinden Osmanlının ne zaman biteceğini ne zaman kurulacağını söylemiş ahir zaman geldi ama bu zalim diktatör dabbenin şeytanlığını örtmez.
        ···
      4. diğerleri 1
    4. 4.
      0
      Okumaya üşendim
      ···
    5. 5.
      +1
      suan cumhuriyet istemeyenleri isteyenlerden nasıl fazla tuttun nerden biliyorsun bu kadar kesin konusuyorsun sen anket şirketi misin? (bana deme anketlerde belli)
      600 yıllik devleti kaldırmasaydı şuanda amerikan evladıydın devlet milletini satıyordu satmaktan kurtardı cumhurbaskani 15 temmuzda sokaga cikin diye bagirdiginda devletini savunan cumhurbaskanini ve insanlari savunuyorsunuz mustafa kemal ataturk devleti kurtarinca vay efendim sen ne yaptın ? siz ne degigib insanlarsınız lan buyuk devrimler kolay olmuyor? ama kucucuk bir seyi buyutmekte ustunuze yok neymis 15 temmuz ikinci bir canakkale savasiymis ya bi yuruyun gidin alla askina . (bu arada 15 temmuzda devlet degil millet devleti kurtardi ha onuda solim)
      ataturkun hitlerden ne mi farki var ataturk sirf keyfiyet icin insan mı öldürüyordu aciz devletini aziz milletiziz korumak icin milletin yanında ulkesini savunuyordu. hitler dedigin herif sirf daha fazla zevk almak icin kusursuz bir irk icin onbinlerce insani öldürdü amaçsız bir nedeni olmadan he bu arada , ataturk milleti ve devletini mahfeten sevr'i yirtıp attı hitler versaya hicbir sey yapamadi sadece bu bile yeter ataturku hitlerden ayırır.
      Ataturk milliyetciydi milletini seven ve hicbir milletten asagi kalmicak bir millet olarak goren bir insandı ırkçınin ne olduğunu biliyorsun sirf laf salatasi olsun diye konusuyorsun.
      şuan sen fes te takabilirsin acik kapali istedigin sekildede giyinebilirsin? ataturkun o zaman yaptigi kiyafet devrimi bizi buraya getirdi eger kiyafet devrimi olmasaydı laiklik olmasaydı sen buraya yardirirdin biktim festen biktim şalvardan biktım carıktan ozgur birakin bizi diye padisahlarida seviyon padisaha bagirirdin . her sey zamanla şekil alır yerine oturur.
      ···
    6. 6.
      +1
      suan cumhuriyet istemeyenleri isteyenlerden nasıl fazla tuttun nerden biliyorsun bu kadar kesin konusuyorsun sen anket şirketi misin? (bana deme anketlerde belli)
      600 yıllik devleti kaldırmasaydı şuanda amerikan evladıydın devlet milletini satıyordu satmaktan kurtardı cumhurbaskani 15 temmuzda sokaga cikin diye bagirdiginda devletini savunan cumhurbaskanini ve insanlari savunuyorsunuz mustafa kemal ataturk devleti kurtarinca vay efendim sen ne yaptın ? siz ne degigib insanlarsınız lan buyuk devrimler kolay olmuyor? ama kucucuk bir seyi buyutmekte ustunuze yok neymis 15 temmuz ikinci bir canakkale savasiymis ya bi yuruyun gidin alla askina . (bu arada 15 temmuzda devlet degil millet devleti kurtardi ha onuda solim)
      ataturkun hitlerden ne mi farki var ataturk sirf keyfiyet icin insan mı öldürüyordu aciz devletini aziz milletiziz korumak icin milletin yanında ulkesini savunuyordu. hitler dedigin herif sirf daha fazla zevk almak icin kusursuz bir irk icin onbinlerce insani öldürdü amaçsız bir nedeni olmadan he bu arada , ataturk milleti ve devletini mahfeten sevr'i yirtıp attı hitler versaya hicbir sey yapamadi sadece bu bile yeter ataturku hitlerden ayırır.
      Ataturk milliyetciydi milletini seven ve hicbir milletten asagi kalmicak bir millet olarak goren bir insandı ırkçınin ne olduğunu biliyorsun sirf laf salatasi olsun diye konusuyorsun.
      şuan sen fes te takabilirsin acik kapali istedigin sekildede giyinebilirsin? ataturkun o zaman yaptigi kiyafet devrimi bizi buraya getirdi eger kiyafet devrimi olmasaydı laiklik olmasaydı sen buraya yardirirdin biktim festen biktim şalvardan biktım carıktan ozgur birakin bizi diye padisahlarida seviyon padisaha bagirirdin . her sey zamanla şekil alır yerine oturur.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster