/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +16 -1
    Şuan ağzım açık havaya bakıyorum. Ulan tüylerim diken diken oldu. Anasını gibeyim lan noluyor. Bunu şuan allah çarpsın ki anlık yazıyorum. Yazarken elim ayağım titriyor. Lan ciddi mi bu? Ananızı giberim lan. Lan dur olamaz. Abi öyle bir şey yaşadım ki demin, elim ayağım tutmuyor boşaldı. Bunu buraya neden yazıyorum bilmiyorum. Kimseye anlatamam bunu... AMINA KOYAYIM, AMINA KOYAYIM, AMINA KOYAYIM. BÜTÜN KIZLARIN AMINA KOYAYIM.

    Şimdi kısasa özet geçeyim, yazım kuralları için kusuruma bakmayın. inanın elim ayağım titriyor. Ben 4 sene önce bir kızla tanıştım. O zamanlar lise 2, kızla ilk arkadas oldum. Sevgilisi vardı giblemezdi beni. Bende sonradan giblememeye başladım vs. O aralar spor yapıyorum. Kişisel gelişim vs okuyorum. Tcma okudum vs. Hem özgüven hem motivasyon olarak yükselişteyim. Neyse bu kız bana aşık oldu. ilk gibimde olmadı çünkü o ara baska bir kızı seviyordum. Neyse platonikdi benimki. 1 2 sene geçti ben bu kıza bağlanmaya ve hoşlanmaya başladım. Aşık oldun mu dersen hayır olmadım. Duyguları öyle doruklarına kadar yaşayan biri değilim. Neyse sonuç olarak hoşlanmaya başladım. Kız zaten bana ölüyor. O aralar da aşırı gizemli, cool takılıyorum. Tcma izindeyim. Eğer yalansa yedi düvel gibsin beni. Neyse kız taşındı. Aramızda mesafe var ara ara konuşuyorduk bu bana sevdiğini söylemişti. Bende hoşlandığımı falan. Neyse birader bir ara soğukluk girdi, mesafe vs. Ben baska biriyle sevgili oldum. O arada kafam allak bullak. Pgibolojik sıkıntılarım var. O eski kız beni aradı seni çok özledim aşkım dedi. NE OLUYOR huur ÇOCUĞU diyemedim. Şaşırdım ve bende seni çok özledim dedim. Bu ara da 2 sene daha geçmiş yani tanışalı 4 sene olmuş. Kız benim bütün hayatımı biliyor. Ne gizem ne sır. A dan z ye her şeyimi. Zayıf noktamı, zaaflarımı her şeyimi. O ara da sevgilim var dıbına koyayım. Neyse allah affetsin kızdan direk ayrıldım. Bu olay bu hafta içinde oldu. Neyse kızla sevgili gibi takılıyoruz. Seneye buluşacağız. Aynı üniversitede vs. (mezunum 2.) hedef ankara hukuk falan onunda tıp. Konuşuyoruz telefonda bugün demin 20 dakika önce. Bana cilve yapıyor işte. Artık kavuşalım, ben diyorum 3 ay sabret falan. Bildiğin süper. Neyse o ara konuşurken. Seni çok seviyorum dedi. Tam ben de derken, kızın adı Ceyda olsun, Ceyda kim o diye arkadan bir erkek sesi geldi. Bu kız da telaşla şey erkeğin adı ümit olsun, ümit kız kankamla konusuyordum dedi. Bana hemen dönüp kanka görüşürüz sevgilim kızdı da dedi ve yüzüme kapattı. Bakın eğer yalan söylüyorsam bütün Türkiye gibsin.

    ULAN AMINA KODUGUMUN ÇOCUĞU BEN, BU KIZA NEDEN GÜVENDiN. AMINA KOYAYIM SENiN. tak MU VARDI ULAN tak MU VARDI. BU NASIL BiR ŞEY LAN. SENi ÇOK SEViYORUMU ÖYLE BiR iÇTEN SÖYLEMiŞTiKi AŞIK OLDUM ORDA ULAN. ULAN AŞKIM 1 SANiYEDE NASIL ACIYA DÖNER. BEN AŞKA SEVGiYE iNANMAM Ki. NE OLUYOR BANA AMINA KOYAYIM. NE OLUYOR. GÜVENMEYiN. BU AMINA KODUGUMUN huur ÇOCUKLARINA GÜVENMEYiN.
    ···
   tümünü göster