/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +395 -15
    Diyelim kızsın ne değişecek! Senin bizden bir üstünlüğün mü var ki kız oldugunu ispat etmeye çalışıyorsun. 3 5 abaza yokluktan yavşadı diye kendinizi ne sandınız? Ha bide feministtiniz değil mi?

    Ulan son zamanlarda sözlükte kızlar türemeye başladı. Tamam olabilir gelsinler lakin her gelen ilgi odağı olmak için Capslar, kanıtlar vs çok uğraştılar. 3 5 tane adı cıkmış kız(kadın tribine girmeyin gibtirmeyin belanızı, evlen Çocuğun olsun o zaman kadın derim) yazar var. Milleti aşağılamalar, küçük düşürmeler almış başını gidiyor. Burada kendilerini tanrıça ilan etmişler, gerçek hayatta bir gibe malzeme olamamış. Bir pelunsu bile olamamış hiç bir vasfı yok. Sosyal medyada 500 tane gruba girip ilgi kasıyor. Köpek efektle dil çıkarıp geziyor. Oh dıbına koyayım çok ilgi odağı oldun. Egonu tatmin ettin bugün uyuyabilirsin. Ezik. Buradaki kızların yüzde 80 i hayatta bir gibe mal olmamış kızlardan olusmaktadır. Hiç oranızı buranızı eğmeyin. Sizde biliyorsunuz bunu. Onun dısında bu bizim Harun abiler de kızların gördüğü aptalca ilgiyi kıskanıp, bir anlık kız gibi davranmak istiyor. O ilgi devam edince Harun kalmaya devam ediyor zaten daha sonra muallak oluyor.

    Özet olarak; kızların erkeklerden bir gram üstünlüğü yoktur. Feminizim denilen saçmalık sevr anlaşması gibi bir saçmalıktan ibarettir. Kız oldugunu ispat etmeye çalışıp ego kasan yazarların da anasını gibeyim. Yaşasın kız oldugunu belli etmeden araya karısan güzel kızlarımız.(ör. Z J M, NAMIK)
    ···
   tümünü göster