/i/Tespit

  1. 1.
    +285 -182
    şu kadını itici ve yapmacık bulan bir ben miyim?

    ben diyorum itici ve yapmacık millet diyor oyun yazdı ödül aldı. Oyun yazıp ödül alınca yapmacık olmuyor mu insan? insanlar köyden çıkan herkesi eskisi gibi saf temiz kalpli sanıyor. Devir o devir değil değişti. Adam gelmiş oradan buradan kopyaladığı bilgileri yazmış sonra da sen yap demiş. ulan gerizekalı ben tiyatro yazıyorum oynuyorum diyor muyum da ödül bekleyeyim.

    iki üniversite mezunu yazan var. kardeşim bunu yazmaktan nefret ediyorum ama ben de iki üniversite bitirdim hatta yüksek lisans bitirdim. Bunun benden başka kime faydası var neden kadının bitirdiği okulla övünüyorsun yok kolay değil bilmem ne diye. Bu zamanda üniversiteye girmekten kolay ne var. Barajı geçen üniversitede. Benim girdiğim dönemleri bilen insanlar 30lu yaşlarının başında o zaman ne kadar zordu girmek iyi bir okula biliyorlar. Sonra adam benim ne iş yaptığımı bilmeden gelmiş özel mesajla ağzı köpüre köpüre 31ci diyor. bilmiyor ki herifin yaşı kadar öğrenim hayatım var.

    Bu arada kadının hangi iki üniversiteyi bitirdiğine dair bilgi yok ilkokul mezunu yazıyor kendi sitesi bile.

    edit: olm mal mısınız lan siz ergen misiniz? bu kör cahil kadına paye veriyorsunuz? TRT'nin bir programı vardı izliyordum bazen rastlayınca tek dertleri kendine anne dedirtmekti bu ve bunun yancısı kadınların. samimiyet 0.

    Tam tahmin ettiğim gibi akpli çıktı.

    edit: bu kadını samimi bulanın didi reklamında oynayan ihihihi diye gülerek rol yaptığını zanneden var mısın yok musun Mevlüt'ün anasını da samimi bulması lazım.

    Türk televizyonlarında samimi olarak oynayan iki tane teyze geliyor aklıma ilk olarak biri çok eskilerden evin ana, diğeri de lays reklamındaki teyze.

    edit: haha aklıma ne geldi starda yayınlanan bir program vardı teyzelerin yarıştığı. Adını hatırlamıyorum ama orada da yarışıyordu. Bunu elediler. Orada bütün yarışmacılara, yapımcılara falan hakaret etmişti elendi diye. hala bu kadını sempatik gören varsa açsın izlesin o programı.
    ···
   tümünü göster