/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +89 -40
    Kelime dağırcığını kullanan her yazar gözümde gavattır.

    Beyler beni bilen bilir bazen trol bazen siyset yaparak trende girerim siyaset yaparken dikkat ettiğim nokta şu olaylara objektif bakış açısıyla bakabilmek. Ne yazıkki millet olarak insanımız birbirlerine bilgi vermek yerine birbirleriyle alay eden, görüşleriyle karşısındakinin bilgi düzeyini bilmeden fikirleriyle alay ediyor ve ciddi hakaretlerle tepki gösteriyor.

    Siz o sandıktan hayır çıkmasını istiyorsanız bu insanlarla kavga etmekden onalrın görüşleriyle alay etmeden ciddi şekilde konuşun ama bu konuşmayı yaparken objektifliğinizi kaybetmeyin bu insanlarla bilgi alışverişi içinde olduğunuz zaman içerisinde hem karşınızdaki kişi hemde siz bilgileneceksiniz bir fikre körü körüne bağlı kalmayın bu bir futbol takımı değil beyler... bu konuda tek siz değil birsürü akp lide futbol fanatikliği gibi parti fanatikliği yapıyor ama bu tek akp icin gecerli degil ayni sey mhp chp vs. icinde gecerli bir durum. Ben kendimden örnek vermek istiyorum hicbir partinin taraftarı olmadım egitim seviyem yerinde iyi bir bolumde okuyorum burada bununla hava atmiyacağım ama demem şu ki araştırın okuyun bunu yaparken gözünüzdeki filtreleri çıkarın...

    Ben bu referandumda evet diyeceğim büyük ihtimal cunku yillarca okudum araştırdım... Ama bilgisine güvenen bir kardeşimi tabiki dinlerim fikirlerim değişime elbet açıktıe pm atabilirsiniz beraber fikir alışverişi yaparız.

    Hepinize iyi akşmalar dilerim

    Edit1: Beyler bumdan bahsediyorum tam olarak inin bi alta doğru ve yorumları okuyun hak vericeksiniz
    ···
   tümünü göster