/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    -1
    http://images.entertainme.../620x372/homer-header.jpg

    Her bir'ey titreşen bir enerji. Bu enerji görünmez fakat hissedebiliriz. Yüksek frekansta titreşirsek bu durum bulunduğumuz durumdada gözükür. Mesela yaşlanmayı durdurabiliriz, daha sağlıklı olabiliriz. Enerji frekansımızı arttırdıkça beynimizin tamdıbını da kullanabiliriz, çok zor gibi görünen hastalıklarda şifalandırılabilinir. Tesla'nın da dediğine göre bulunduğumuz formun (vücut) titrşeşim frekansını arttırarak astral seyehat veya psişik (doga ustu) yetenekler edinebiliriz.

    Peki titreşim frekansımız nasıl artar ve nasıl düşer? cevaplayalım hemen. Sevgi, şefkat, güven, coşku bu durumlar titreşim frekansımızı arttırır özellikle "sevgi". Korku ise frekansımızı düşürür ve ondan da stres, hastalık gibi şeyler doğar.

    Yediğimiz besinlerde titreşimleri etkileyebilir. Mesela çok fazla et tüketmek çünkü ölen bir hayvandaki enerji sizin bedeninize geçiyor. Kızartma,Şeker, alkolde titreşimlerimlerimizi etkiler.

    Kısaca beslenme konusunda doğal besinler tüketmeliyiz (kuruyemiş, bakliyat,sebze, meyve) konuyu uzatmıcam siz anladınız.

    Ayrıca yaşam sürdüğümüz dünya nında bir titreşim enerjisi var. Kendi teorime göre diğer uzaylardada yaşam var fakat onların titreşim frekansları bizimkinden çok farklı o yüzden onları göremez, duyamayız.

    Yani teorime görede titreşim frekansımızı onların bulunduğu frekansa ayarlayabilirsek onlarla iletişim mümkün hale gelebilir. Tesla ve nice büyük bilim adamlarının da bu uzaylı varlıklarla temasa geçtiğini düşünüyorum.

    Tavsiye: titreşim frekansınızı arttırın. meditasyon haline geçin. gelecekte veya geçmişte yaşamayın. eğer gelece ve geçmişte yaşarsanız yaşamı kaçıracaksınız. çünkü yaşam ŞiMDi ki An'da.

    güle güle ruhsuz.

    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    alıntıdır, kaynak: turiya7.blogspot.com

    http://images.entertainme.../620x372/homer-header.jpg
    ···
   tümünü göster