/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 51.
    +96 -23
    Ulan daha haber doğru yanlış demeden sazan gibi atılıyorsunuz. Sebebi nasıl belli kardeş, nerden belli yani nasıl ulaştın bu bilgiye, cia de falan mı çalışıyorsun hayırdır?
    Adam tutuklanmamış, mahkemesine gelmeyince zorla ifade vermeye zütürülmüş sonra bırakılmış.
    Sebebi belli dediğin de atatürke benziyor oluşu. Kesin benzediği için tutuklanmıştır, kesin yani başka bi nedeni olamaz, olmamalı çünkü atatürke benziyor o yüzden yani, başka neden tutuklanacak canım(!)

    Birde utanmadan profiline atatürk resmi koymuşsun. Dur tahmin edeyim, kendine de atatürkçüyüm diyorsunudur. Kaldır lan o resmi! Atamın resmi böyle salakların profilinde mi gezecek! Bi gibtirin gidin Allah aşkına.
    ···
    1. 1.
      +12 -1
      sonuna kadar haklısın
      peşin yargı vermeye pek yatkın bir milletiz. doğruluğunu bilmeden de bir şeye hemen atılmasını da çok iyi biliyoruz.
      azıcık sağduyu, düşünme ve araştırma..
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      Şuku vermek için girdim @hizliyasayipolmekistemeyenadam
      ···
    3. 3.
      -11
      koduğumun yerinde bi akıllı bunlar amk, şuanda devlette Atatürk çekememezliği var mı yok mu? evet araştırmadım. dmeişsin ya araştırmadan yorum yapma diye onu bana değil bu başlığı açana söyleyeceksin kardeşim. eğer bu adam tutuklansaydı sebebi de kesinlikle bu olurdu hükümetin Atatürkü çekememezliği ve Atatürkle sidik yarıştırma çabası. Üstüne tayyibin çıkan son filmi bildiğin üzere imdbde bir süre en kötü 100 film arasında ilk sırada yer aldı. ve hiç revaçta kalmadı tayyibin böyle saçma salak işlerle uğraşmak gibi bir huyu var bilirsiniz (muhtara kayyum atamak vs.) bununla da ilgili olabileceğini düşündüm. ve eğer bir daha atatürkçülüğüme laf uzatırsan senin ağzını yüzünü giberim huur çocuğu haddini bil!
      ···
    4. 4.
      +5 -1
      Hadi başlığı açan araştırmadı peki ya sen naptın? Sen atatürkçü değil misin araştıracaksın, sorgulayacaksın körü körüne sazan gibi yorum yapmanın neresi atatürkçülük oluyor lan sığır!
      Şunun şurasında 2 şuku daha fazla alayım, yorumum tutsun en beğenilenlerde yukarda dursun diye ortamlarda girmediğiniz kılık kalmıyor.
      Devlette atatürk çekememezliği yok alta video da atacam sen merak etme. Senin savunduğun parti atatürkü el aleme rezil ediyor ona neden sesini çıkarmıyorsun? Atatürkçük ilkelerinden kaç tanesini yaptın bu zamana kadar da kendine atatürkçüyüm diyorsun?
      Koy profiline bi atatürk resmi, bi de özlü söz yazan kapak fotosu tamaam, sizin gözünüzde atatürkçü olmak budur.

      Muhtara kayyum atamak saçma sapan bişey mi oluyor? Niye atanmış hiç araştırma da yapmamışsındır, atatürkçüsün ya(!), kayyum atayan araştırsın sanane amk.
      O.çocuğu öcalanla beraber eskiden çekindiği fotoğrafı ve selonun fotoğrafını facebookta profil resmi yaptığı için görevden alınmış kayyum atanmış. Bugün o resmi feyste profil resmi yapan yarın muhtarlığa, sonra da sokaklara asmaz mı amın feryadı!

      Söyle bakalım bu kendine atatürkçüyüz diyenler bu ülke yararına ne yapmış, ne miras bırakmış bizlere atatürkçü geçinenler?

      ···
    5. 5.
      +4 -1
      Bende Atatürk e benzemek için makyaj filan yapıyım sonra dolandırıcılık yapıyım tutuklandığımda da sırf atatürk e benziyom o yüzden içeri aldılar diye ağıt yakıyım dimi oç
      ···
    6. 6.
      -1
      her atatürkçüyüm diyen atatürkçü olmuyor tabi. ama ben onu anlamak için nutuğu okudum. atatürkçü düşünce derneği gibi bir çok derneğe gittim. okulda atatürkün inkılapları adında birden çok röportajlı sunum hazırladım. Atatürk diyor ki size mirasım bilim ve akıldır. ben bu miras üzerine çok çalıştım dostum yani sırf atatürkün mirası olduğu için değil akıl yolu olduğu için. demişsin ya sırf yorumum tutulsun diye yorum atıyosunuz bilip anlamadan önyargılı davranıyosunuz diye senin bu dediklerinin benim önyargılı davranmamdan bi farkı var mı? bütün atatürkü sevenleri onu savunanları şuan genelleme yaparak siz atatürkçü değilsiniz ve ülke adına hiç bişey yapmadınız diyerek bütün atatürkçülerin aynı olduğu önyargısına ve atatürkçülüğe olan düşmanlığını önplanda tutuyosun. ve zamanında başkanlık sistemi amerika emperyalizminin bize bir tavsiyesidir diyerek bi dediği diğer dediğini tutmayan bi adamıda kanıt olarak benim karşıma getiriyosun. rezillikten başka bişey değilsin
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster