/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    youtube denilen yer farklı bir dünyadır. buraya giriş bedava ve serbesttir. ama alacağınız hasarın haddı hesabı yoktur. aşşağıya indikçe, derinlere daldıkça daha korkunç şeyler görmeye başlarsınız. hadi sıralayalım.

    8-enes batur. bu çocuk sizin beyninizi giberek, siteden çıktığınızda gördüklerinizi hatırlayamamanızı sağlar. bu çocuğu 10 dakika izleyenler komaya girer. 20 dakika izlyenler travma geçirir. 30 dakika izleyenler ise ölürler. kısacası izlerseniz züt kanseri olabilirsiniz.

    7-bir alt seviyede kürşad tv ve genç haneyi görebilirsiniz. genç hane dilencidir. bir videosuna tıklayıp like atarsanız başınızdan gider. ama uyarıyorum sakın izlemeyin. videoda aşırı zütyasyon vardır. mazallah züt kanserinden ölürsünüz. kürşad tv ise kendi halinde takılan bir çöpçüdür. bir şey bulduğu zaman takunu çıkarır. artık videolarındaki zütyasyon bile üretilmediği için devridaim yaptığından dolayı züt kanseri olana kadar bağışıklık kazanırsınız. işiniz yoksa izleyin.

    6-bu seviye çok tehlikelidir. anında etrafınızı slime örgütü sarar. sessizce uzaklaşmanız tavsiye edilir sessiz olmazsanız ayşe yıldız hanım sizin kafanızı aşırı zütyasyonlu slime a batırır. sizi slime bağımlısı yaparlar. sonra bir gün 6 ton slime altında cenabet bir şekilde ölü bulunursunuz.

    5-bu seviyede yorekok ve carrypotter gibi hayatta kalmaya çalışan kişileri görebilirsiniz. ama pek bir yararı olmaz. bu seviyede sadece onlar olduğundan bütün gün masturbasyon yaparsınız. bir günde sperm kaybından ölürsünüz.

    4-işte bu seviyede asıl kanserler var. logolarına uzun süre bakmanız bile sizi züt kanseri yapabilir. işte mediakraft a hoş geldiniz. YAPYAP, OHA Diyorum, Liste Delisi ve OYUN DELiSi bu seviyededir.

    3-bu seviyede tekrar bir mücadeleci görüyoruz. Mendebur lemur. ama oda yakında züt kanseri olacak. aynı zamanda bu seviyede kim vaaaar. tepki kolik. buda kendi halinde bir kanal. 5-6 kişi toplanıp youtube un haline bakıyorlar.

    2-off. işte bu seviye. bir rivayete göre genç hane bu seviyeden atılmış bir veled. burası veledlerle dolu bir seviye. bu seviyeye girmek sizi anında kitler yere düşmenizi ve zütünüzün bir volkan edasıyla etrafa sıcak ve akışkan taklar fırlatmasına sebep olur. bu seviyede veledlerin bir lordu ve başkanı vardır. başkanı emre kaplan lordu ise Baran kadir tekin dir.

    1-bu seviyede spastik gamers var. bir gardiyan. onun hakkında tek bilinen bu.

    0-en alt seviye. bu seviyede bir lord yaşıyor. lord of gavat. Murat Abi GF. tam ismi murat engin ekin. o ve ordusu hakkında tek bilinen bu.

    emeğe saygı şukularınızı ekgib etmeyin
    ···
   tümünü göster