/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +101 -21
    Ust edit :An itibariyle trend 1 deyiz hikaye devam ediyor .

    Eski fotograflarima bakınca ben bile kendimi tanımakta zorluk cekiyorum.

    ilk senem tüm gün sırasında oturan biri olmakla geçti .10 ve 11 de kendimi derslere verdim .Kilo aldim öyle çok değildi ama yinede sismandim .

    Sonra yaz tatili geldi catti bir yandan ders çalışıyor bir yandan da spora gidiyordum 1 ayın sonunda iyice toparlandim.ilk okuldan beri yakın dostum yeri gelince kardeşim olan Cenkle birlikte kickbox kursuna yazildik mahalleden tanıdık birkaç abide vardı yanlarına aldılar kol kanat gerdiler normalde öyle kötü insanlar degillermis.Ben Cenk Ahmet abi birde Ceyhun abi bayağı yakın olduk .Gün oldu birlikte ictik gün oldu eglendik neyse derken son sene geldi catti .Daha önceki 12 ler pek okula gelmezlerdi ama ilk günden herkesin okulda olacağını dusunuyordum öylede oldu .

    Kendimden bahsetmek gerekirse 11. Sınıfın sonunda 180 boyunda 85 kilo olan pekte kendine bakmayan biriydim ancak o yaz olanlarla birlikte kendime guvenim gelmişti boyum birkaç cm uzamış aynı zamanda hafiften kaslarim şişmeye başlamıştı .

    Okulun ilk günü teki calisan kulakligimi takip okula doğru yola çıktım .Okula vardigimda karışık halde duran ortalıkta koşuşturan 9 lardan başkası yoktu .Bir sure sonra diğerleri gelince istiklal Marşı okunup mudurun uzun konusmasi bitince içeri girdik Cenk 5 10 dk geç kaldı sonra içeri girip yanıma oturdu .

    Teneffüste daha önceden gelen 5 li bir grup arkada oturup konuşuyordu sonra biri yanıma geldi .175 boylarında biri geldi sanırım beni daha önceden tanıyordu üzerimde baskı kurmaya çalışacagina emindim .

    O: o B : B

    O: Oradan kalk gel ben turucam oraya

    Tam o sırada bütün sınıf kafasıni çevirip bize baktı diğer binlere baktığımda ise arkada kis kis guluyorlardi .Ayağa kalkıp üzerine yürüdüm. Hiç biri böyle birşey beklemiyordu .Kuyruğunu kıstırıp geri döndü .Arkadakikerin yüzü buz tuttu sonra biri kalkıp yine yanımıza geldi .Bu sanırım diğerlerinin reis diye tabir ettiklerindendi boyu 180 falandi şişman büyük zutlu bir şeydi .Sonradan öğrendim adı Emreymis .

    E: Emre B :Ben

    E: Kardeşim siz bizi tanımıyorsunuz kalkın buradan biz oturucaz .

    B:Dön lan sende yerine kasinmayin daha ilk günden

    Tehdit etti bu okuldan cikamazsiniz falan dedi .Arkasına güvenen bir bindi anlayacağınız .

    Derse girip çıktıktan sonra kızlardan biri yanıma geldi adı Edaymis sinifin gözde kızı gibiydi .Konuştuk biraz sanırım yaptıklarım dikkatini çekmişti ama bunun gibiler sadece insanın başına bela acar diyip uzak durmayı dusunuyordum.

    okuyan olursa DEVAM ederim .
    Sizden ricam sukularinizi ekgib etmeyin
    ···
   tümünü göster